Max Verstappen laat zich flink belonen door Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet worden eigenlijk bijna nooit ergens samen gespot. maar als ze bij elkaar zijn vliegen de vonken ervan af. 

Kelly Piquet neemt Max Verstappen flink onder handen

Voor de verandering was Kelly Piquet weer een keer aanwezig bij een race van Max Verstappen. Max gaat daar niet echt beter van rijden, maar krijgt vooral na afloop van de race dan een enorme kick van zijn vriendin aan zijn zijde. Dat heeft iedereen dan ook gemerkt. Op het moment dat de race klaar was, vlogen de twee elkaar in de armen. Dat zag er natuurlijk ontzettend lief uit. Max Verstappen en Kelly Piquet lieten gelijk even zien dat, ondanks dat ze niet altijd bij elkaar zijn, ze nog wel enorm veel van elkaar houden. Max liet zich na de race flink belonen door zijn prachtige vriendin. Bekijk hier de foto!

Max Verstappen en Kelly Piquet hebben bijzondere relatie

De Formule 1 coureur heeft een bijzondere relatie. Zo hebben hij en zijn vriendin Kelly Piquet wel een huis samen, maar zien ze elkaar het grootste deel van de tijd toch niet. max reist namelijk de halve wereld over om te moeten racen op de meest wilde banen. En Kelly heeft niet altijd zin om hem achterna te reizen. En dan besluit ze vaak om er even tussenuit te gaan met vrienden of familie. Vandaar dat je ook zoveel vakantie foto’s van de brunette online ziet staan. En wanneer Kelly niet ergens een paar dagen aan het genieten is, dan is ze wel bezig met een modellen opdracht. Max moet tussen al het racen door ook nog tijd vrij maken om te trainen en om allerlei interviews en sponsordeals te doen. En dus hebben ze het allebei ongelooflijk druk. Maar als ze dan eindelijk bij elkaar zijn, dan spat de liefde ervan af.

Max en Kelly nemen elkaar in de armen

Het koppel geniet intens van elkaar als ze weer een keer bij elkaar zijn. Dat merk je wel aan de foto’s die ze delen als ze met elkaar zijn geweest. Dan voel je letterlijk de hitte van de foto’s afkomen. Max en Kelly hebben absoluut een bijzondere relatie. Maar het lijkt vooralsnog voor hen te werken, dus dat is erg mooi. De fans van Max en Kelly zijn ook ontzettend blij dat ze hun relatie ondanks hun drukke leven proberen te laten werken.

Kelly Piquet maakt Max Verstappen soms wel beetje jaloers

Er zijn natuurlijk ook momenten dat Kelly Piquet haar vriendje een beetje probeert te plagen. Dan heeft ze weer een interessante foto online gezet waar ze in weinig kleding op een of ander tropisch strand staat. En daarmee weet ze Max Verstappen natuurlijk wel een beetje jaloers te maken. Maar dat laat hij in ieder geval niet blijken. Max concentreert zich altijd volledig op het racen. Dat is zijn passie. En als de race gereden is, dan maakt hij weer tijd voor zijn grote liefde. Voor sommige mensen zou dat verschrikkelijk zijn, maar bij Max en Kelly werkt die verhouding uitstekend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.