Mark Ruttes zoektocht naar liefde ook op tv?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het liefdesleven van minister-president Mark Rutte (VVD) is verassend stil. En dat terwijl de goedlachse premier toch echt wel een leuke vent is. Hij is charmant, charismatisch, slim en kan makkelijk de aandacht vasthouden. Zo keken dit weekend bijna een miljoen mensen naar Het gesprek met de minister-president. Mark scoort qua kijkcijfers dus gewoon net zo goed als The Voice of Holland.

In de negen jaar dat Mark Rutte president is, hebben we hem nooit met een jongedame kunnen betrappen. Er wordt al jaren geroepen dat Mark meer van de mannenliefde is, maar ook daar is nooit iets van gemerkt. Er werd even gesuggereerd dat hij samen met Marieke Elsinga een affaire zou hebben. Als dat zo is dan hebben we in ieder geval een leider met smaak.

Tijd dus voor een leuke vriendin. En aangezien de kijker toch al van Rutte houdt, kunnen we hem net zo goed live op de buis aan een partner helpen.

First dates met Mark Rutte

First Dates is het ideale programma voor onze premier: Vol spanning wachten aan de bar, telkens omkijken of zijn date al arriveert. hevig aan de spa rood met een citroentje en vervolgens een uitgebreid tafeldebat over de kilometersnelheid op de snelwegen. Zij glimlacht en speelt met haar haren, hij schaterlachend van oor tot oor. De date loopt ten einde, Mark knipoogt nog even naar de barman voor het geval de date toch niks wordt en trekt zijn dure regenjas aan. Achteraf komen de liefjes bij elkaar. Mark wil wel door, maar voor haar is het helaas een nee. Dan maar nog een aflevering meedoen Mark, wij denken niet dat iemand het erg vind.

Rutte on the Beach

Mark zittend op het strand, flirtend met allemaal hete singles. Plotseling komt daar een gedaante uit het water. Beeldschoon, glanzend in de zon. Marks mond valt open van verbazing. Welke ex komt daar aan? Is het nou Marieke of.. Mark breekt de spanning. “Caroliene?!” roept hij. Mark on the beach zou een prima toevoeging zijn aan onze Nederlandse programmering.

Of wat dacht je van Mark in De Villa? Onze minister-president houdt in het bijzijn van de tweede kamer of buitenlandse leiders het hoofd aardig koel. Maar lukt hem dat ook wanneer hij moet omgaan met de verleidingskunsten van Rachelle, Julia of een van de andere dames uit het huis. Samen in het zwembad met een mooie vrouw, wij zijn benieuwd hoe politiek correct Mark blijft bij deze dames.

Chateau Rutte

Na al deze avonturen kan Mark natuurlijk wel wat rust gebruiken. En waar beter uit te rusten dan in het pittoreske Frankrijk. Een staatsbezoek van Mark aan Chateau Meiland lijkt ons dan ook geen gek idee. Samen met Martien en de familie aan de wijn, uitkijkend over de Franse heuvels. Misschien dat zo de zoektocht naar zaad van Maxime Meiland toch nog tot een goed einde komt. Tenzij er natuurlijk iets opbloeit tussen Martien en Mark. Wij kunnen niet wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!