Marieke Elsinga maakt van thuisquarantaine een feestje!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke heeft even een zware klap moeten verduren. in plaats van elke dag spannende radio maken vanaf een andere buiten locatie in de bouw, moeten zij en haar team nu voorlopig even binnen blijven. Iemand in het team is namelijk positief getest en dat maakt het lastig om nu op de oude manier radio te maken. Maar er wordt gelukkig snel geschakeld!

Marieke Elsinga vindt de bank prima slapen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Het zonnetje in huis

Op haar eerste dagje vrij besluit Marieke het er lekker van te nemen en vol te gaan genieten van de zon. Want na een paar dagen Winterse temperaturen en sneeuw is de zon met al zijn warme glorie weer teruggekeerd. En Marieke maakt daar dankbaar gebruik van. Met haar zonnebril op geniet ze van de warmte. En zo heeft de thuisquarantaine wel meer voordelen. Marieke hoeft bijvoorbeeld niet meer zo belachelijk vroeg haar bed uit. Ze mag een keertje welverdiend uitslapen. Dat zal haar vast goed doen.

marieke thuis 1

De thuisstudio

De ochtendshow wordt vandaag eenmalig overgenomen door collega Kai Merckx. Dat is één keertje leuk, maar kan natuurlijk niet de vaste gang van zaken worden de komende tijd. Daarom is Marieke begonnen met het inrichten van haar eigen thuisstudio. Op die manier heeft ze straks alles in huis om nog steeds de beste radioshow te kunnen geven, maar dan vanaf haar eettafel met kat Kiki aan haar voeten.

Tegen de verveling

Als je de hele dag thuiszit dan moet je aardig goed je best doen om jezelf te vermaken. Gelukkig is Marieke daar uitermate goed in. Ze heeft namelijk een plan opgevat om zoveel mogelijk spelletjes te doen tijdens haar verplichte thuisvakantie. Momenteel heeft ze het eerste spelletje op haar lijst al bedacht, memory. Dat kan dus nog veel beter. De lijst is nog zo braaf. Maar wie weet wat hierna komt. Misschien zijn de overige spellen op Marieke haar lijstje wel wat spannender, zoals high stakes poker.

Fotomodel eerste klas

quarantaine is natuurlijk ook een geweldige kans om jezelf meer te ontwikkelen. Marieke denkt er ook zo over en grijpt deze kans aan om zich te ontplooien als model. Alleen willen de eerste foto’s nog niet zo lukken. Echt serieus neemt ze het ook niet, maar het ziet er wel naar uit alsof ze de grootste lol heeft. En dat is belangrijk! Je moet je namelijk zien te vermaken als je niemand uit mag nodigen. Maar gelukkig heeft Marieke aan zichzelf genoeg. Het is dus nog even wachten tot Marieke weer als vanouds normaal aan de slag mag. Maar op deze manier laat ze wel een hele leuke, nieuwe kant van zichzelf zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.