Marieke Elsinga krijgt de beurt tijdens I Can See Your Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga gaat helemaal los tijdens haar beurt bij I Can See Your Voice.

Het eerste seizoen van het ‘raad wie er kan zingen’-programma I Can See Your Voice is alweer flink wat weken bezig. In die tijd zijn al heel wat bekende Nederlandse artiesten, als O’g3ne en Edsilia Rombley de revue gepasseerd. Het jurypanel daarentegen blijft elke week hetzelfde. Dat is elke week toch wel weer een verademing voor de liefhebbers van panellid

Marieke Elsinga is onvervangbaar

Alhoewel Marieke Elsinga naar eigen zeggen nog geen enkel nuttig advies aan de gastartiesten heeft weten uit te brengen, willen de meeste kijkers Marieke toch echt voor geen goud missen. Voor sommigen is Marieke Elsinga zelfs de enige reden dat ze elke donderdagavond voor de buis zitten.

 

Marieke Elsinga gooit het over een andere boeg

Maar, aan dat recordaantal verkeerde inschattingen wil Marieke Elsinga vanavond wat gaan doen. De Q-Music dj vraagt namelijk even de beurt aan Carlo Boszhard om de kijkers duidelijk te maken dat vanavond de avond van Marieke wordt. Als het aan Marieke Elsinga ligt pikt ze vanavond eens wél het nachtegaaltje eruit. Ze is zelfs al zo vrij geweest om een feestelijk minijurkje aan te trekken voor de gelegenheid!

(lees verder na het filmpje)

Marieke Elsinga gaat Emma Heesters een handje helpen

Ja, de ‘I Can See Your Voice’-aflevering van donderdag 17 december gaat een goede worden! In deze aflevering gaan Marieke Elsinga en de andere panelleden namelijk niemand minder dan zangeres Emma Heesters helpen om dat nachtegaaltje te vinden tussen de valse kraaien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!