Marieke Elsinga filmt zichzelf in shirt met vreemde vlekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is geen onbekende in het trekken van de aandacht. Met een flair voor het maken van intrigerende en vaak opvallende video’s, heeft ze de harten van velen mannen gewonnen. En nu heeft ze het opnieuw gedaan met een video die ongetwijfeld de tongen los zal maken.

Velen zullen haar herkennen als het dynamische duo naast Mattie Valk op QMusic. De chemie tussen de twee is altijd goed geweest en heeft ervoor gezorgd dat ze een vaste plek hebben in de harten van de Nederlandse luisteraars. Maar buiten dat programma om heeft Marieke altijd de vrijheid genomen om zichzelf uit te drukken op haar eigen unieke manier. En deze nieuwste video is daar een treffend voorbeeld van.

Marieke Elsinga flirt met sportschool trainer

Marieke staat erom bekend dat ze soms een tikje excentriek is, wat goed past bij haar rol als radiopresentatrice. De charismatische Marieke plaatste onlangs een video waarin ze op een speelse manier deelde dat ze tijdens haar bezoek aan de sportschool haar personal trainer, Roberto, was tegengekomen. Hij zou hebben gesuggereerd dat het tijd werd om weer eens af te spreken. Met een knipoog richtte Marieke zich aan het einde van de video tot Roberto: “Roberto, ik weet dat je kijkt, dinsdag om 10:30.”

Mariekes mysterieuze vlekken: een tweede work-out na de sportschool?

De video zelf was niet zo opmerkelijk. Wat de fans echter bezighoudt, zijn de vreemde vlekken op het T-shirt van Marieke. Dit heeft geleid tot speculaties dat Marieke mogelijk naast haar sportschoolbezoek nog een andere activiteit heeft ondernomen. Wat zou Marieke toch van plan zijn? Wij denken te weten waar ze op doelt en vinden het vooral prachtig dat ze zo intens van het leven geniet. Ondanks dat ze onlangs moeder is geworden en ongetwijfeld druk is, maakt ze nog steeds tijd voor zichzelf, zowel voor de sportschool als voor andere avonturen.

Marieke geniet volop van het leven in groen setje

Marieke verrast ons wel vaker. Zo wenste ze enkele weken geleden haar volgers, genietend in het zonnetje, een fijn weekend. De beeldschone Elzinga bruinde haar verboden vruchten terwijl ze heerlijk lag te zonnen in de warme zomerzon. Het kiekje toont niet het onderste deel van Marieke; dit wordt door degene die de foto maakte namelijk tactisch buiten beeld gelaten. En dat is maar goed ook, want op de foto is het lastig te zien of ze daar überhaupt wel iets draagt. Alleen als je heel goed kijkt, zie je dat ze een ook een onderbroekje aan heeft gedaan voordat ze ging ontspannen in de zon.

Marieke Elsinga houdt het spannend met foto’s

Dit mooie plaatje bewijst maar weer eens dat Marieke niets anders nodig heeft dan de zon om goed voor de dag te komen, in tegenstelling tot vele andere presentatrices die zonder professionele studioverlichting een stuk minder goed uit de verf zouden komen. Wij zijn in ieder geval super blij voor Marieke dat ze zulke fantastische genen heeft geërfd van haar ouders. Wat wij nog het mooiste vinden, is dat Marieke regelmatig kiekjes en opvallende video’s deelt met haar fans, zodat het genot ons niet onthouden wordt. We kijken uit naar nog veel meer avonturen en verrassingen van Marieke in de toekomst. Eén ding is zeker: het zal nooit saai worden met haar in de buurt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...