Marieke Elsinga deelt schokkende voor- en na-foto: ‘Beetje afwisseling is ook wel lekker hè?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is niet bang om zichzelf weer even flink voor paal te zetten. Het verschil tussen deze twee foto’s is dan ook enorm!

Van Marieke Elsinga zijn we onderhand wel wat gewend. De beeldschone presentatrice staat bekend om haar charmante humor en heerlijke down to earth-houding. Voor haar fans geen geheimen, lijkt het motto! Nou, dat weet ze met deze recente foto helemaal hoog te houden. Want met deze shots onthult ze wel heel veel!

Marieke Elsinga verbijstert fans met shockerend contrast tussen twee looks

Zo plaatste Marieke Elsinga recent dit heerlijke kiekje op Instagram. En daar waren haar fans toch wel flink van te spreken. Hoe kan het ook anders? Niet alleen worden we verwent met een volledige glamour-shot, compleet met zwoele blik en spannende inkijk; we krijgen ook nog eens een ontzettend persoonlijke shot cadeau! En daarmee laat Marieke zich echt van alle kanten zien. Gelukkig is Marieke daar ook volledig van op de hoogte. De beeldige presentatrice kan het ook niet laten daar een heerlijk grapje van te maken! “Beetje afwisseling in looks is ook wel lekker hè”, knipoogt ze bij de foto. Nou, afwisseling is het zeker. In het eerste plaatje is Marieke helemaal uitgedost in rode lippen en onthullende jurken, recht van de rode loper lijkt het wel! En daar staat het tweede kiekje recht tegenover. Veel intiemer dan dit wordt het niet!

Fans Marieke Elsinga razendenthousiast over realistische kijkje achter de schermen

Marieke Elsinga onthult namelijk hoe ze erbij zit als ze niet helemaal opgetut is voor de camera. En die look zou je toch echt niet verwachten! Marieke blijft natuurlijk één van de knapste vrouwen op de Nederlandse televisie, of ze nou in loeistrakke jurkjes rondloopt of in zachte trui op de bank zit. Daar is geen twijfel over mogelijk! Maar het contrast mag er zijn. En daar lijken veel fans zich ook in te vinden. “Dat ben ik 😂”, lachen honderden fans op Instagram. Ook worden er flink wat dames getagt in de comments: “OMG, wij!” Marieke lijkt een gevoelige snaar te hebben geraakt bij haar fans. En als je iets échts kan delen, dan moet je het natuurlijk ook meteen op Instagram gooien. Daar staat Marieke natuurlijk om bekend. Gelukkig zijn haar fans daar ook zeer van te spreken. “Wat ben je toch een heerlijk mens”.

Marieke Elsinga knuffelt met harig vriendje

Gelukkig voor ons verwent Marieke ons wel vaker met shots. Zo kon ze ook deze recente feestdag niet zomaar voorbij laten gaan! Het is namelijk algemeen bekend dat Marieke diverse behaarde vriendjes heeft. Kan ook haast niet anders, natuurlijk. Ze lijken namelijk regelmatig een dekentje te delen en ook in de familie-foto’s is Kiki niet meer weg te denken. Je zal er dan ook niet van opkijken dat Marieke’s fans bijna net zo enthousiast over haar kat zijn als over de presentatrice zelf! En dat was wel duidelijk bij deze recente kiekjes. Al kwam dat voor sommige volgers nog best als een verassing. Waar de eerste twee foto’tjes gewoon rustige knuffelplaatjes zijn, maakt de laatste het toch wat spannender. Daar krijgt zoontje Jip namelijk bijna een pets van de kat! Haar fans zijn door het dolle. Veel persoonlijker dan dit wordt het niet, lijkt wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!