Marieke Elsinga als stout schoolmeisje op nieuwe foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oops, she did it again! Het is carnaval in de studio van Q-music. Marieke Elsinga pakte voor de gelegenheid haar spannendste outfit uit de verkleedkist…

Het is non-stop jaren ’90 in de radiostudio bij Q-music deze week. Tijdens de Q-top500 van de 90’s wordt er alleen muziek uit dat decennium gedraaid. En omdat het toevallig carnaval is deze week, hoor daar natuurlijk ook een verkleedpartij bij! Britney Spears-outfit…

Lees ook: Marieke schrikt van zichzelf op deze bizarre foto

Marieke Elsinga is weer even schoolmeisje

Britney Spears kon er als tiener in de jaren ’90 mee wegkomen, maar lukt het Marieke Elsinga om geloofwaardig een ‘stout’ schoolmeisje neer te zetten? Hoewel zo’n outfit veel teweegbrengt bij sommige mannen, krijgen we bij Marieke toch met ’n ander ander soort kriebels te maken. Misschien heeft dat haar lengte een rol speelt. Hoe schattig die staartjes ook zitten, en hoe onschuldig ze ook bellen blaast met haar roze kauwgom – het lukt ons gewoon niet om een dame van dit formaat een ‘klein meisje’ te noemen!

Marieke ELsinga Britney Spears Q music

Q-top500 van de 90’s viert carnaval

Je kunt dit jaar niet de kroeg in om de blits te maken met je carnavalsoutfit, dus pakken Marieke, Mattie en Domien nu, uitgerekend in de carnavalsweek, hun kans. We zijn benieuwd met welke kostuums ze de rest van de week aan komen zetten! Als Marieke nog dieper de garderobekast van Britney Spears induikt blijven we zeker kijken!

Marieke ELsinga Britney Spears Q music Marieke ELsinga Britney Spears Q music

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.