Fien Vermeulen weer op de markt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals de marktkoopman roept dat ‘ie verse bloemkolen heeft, zo roept Mannenzaken van de daken wanneer er weer een nieuwe dame in de aanbieding is omdat haar liefdesbootje de klippen heeft geknuffeld. We trappen af met nieuwslezers Fien Vermeulen.

Fien Vermeulen © Instagram
Fien Vermeulen © Instagram

De markt van Mannenzaken is er een uit zovelen. Er staan groentjes tussen, goed gevulde tulpenbossen zijn ook aanwezig en een markt is geen markt zonder het nodige exotische fruit en andere bijzondere smaken.

Fien Vermeulen zonder Ingmar Felicia

Maar vergeet de oer-Hollandse lekkernijen natuurlijk niet. Waar we het eerst moesten doen met slechts kaas, tulpen en onder-de-toonbank-wiet, is er sinds heden ten dagen een enorme toevoeging. Fien Vermeulen liep op een ochtend plots onze markt op. Dat deed ze eens zonder die ene Ingmar. Dat heeft natuurlijk een reden: Fien mag zich namelijk weer vrijgezel noemen. De blonde nieuwslezeres schreeuwde dat van de daken op Instagram. Iedereen mag het weten: Fien is weer in de aanbieding.

Voordat je weer je Tinder-app gaat installeren: het is niet bekend of Fien ook meteen zin heeft om met iemand anders te gaan boeren. Ze is namelijk zeg maar best wel druk.

Carrièrevrouw

Fien hoeft het dus niet alleen van haar looks te hebben. Ze maakt ook indruk met andere daden. De 28-jarige nieuwslezeres is de vaste journaalstem bij de radioshow van Domien Verschuren. Naast haar werk achter de draaitafels, neemt ze nu voor het Algemeen Dagblad vóór de camera plaats voor een ochtendshow.

Het grote publiek kent haar waarschijnlijk van haar deelname aan het twintigste seizoen van Expeditie Robinson. Als deelneemster van het laatste seizoen van de langlopende televisieshow stal ze de harten van de fans. Het is nu nog maar de vraag of haar hart snel verloren gaat aan de volgende vent, of dat zij nog gaat genieten van al het moois wat het vrijgezellige leven te bieden heeft.

Iemand nog bloemkolen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.