Mannenzakenforum weer online na technische problemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is het Mannenzakenforum sinds woensdagavond enkele periodes niet beschikbaar geweest.

In verband met een aantal technische problemen bij de softwareleverancier van ons forum heb je woensdagavond en donderdag een aantal periodes geen gebruik kunnen maken van het Mannenzakenforum. Sorry voor het ongemak.

We zijn inmiddels weer terug. We hebben een update doorgevoerd, en het forum is weer beschikbaar. De oplettende bezoeker zal hier en daar een aantal kleine probleempjes met de opmaak kunnen bespeuren. Deze lossen we de komende dagen op. Bedankt voor je geduld, veel plezier op het forum!

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten