Mannen VI Vandaag beledigen Hélène Hendriks bij aankondiging Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het programma VI Vandaag bestaat vanaf maandag niet meer. Maar geen zorgen, de heren gaan gewoon door onder een andere naam, Vandaag Inside!

Natuurlijk verandert er in de kern vrij weinig voor de heren. Ze blijven de afkorting VI houden met de naam Vandaag Inside en ze blijven met zijn drieën samenwerken, met dezelfde formule en vaste gasten. Al moet een van hun vaste gasten misschien de komende tijd nog even nadenken of ze nog terug wil keren bij de mannen van VI. Hélène Hendriks is namelijk weer gigantisch beledigd aan tafel na de aankondiging van de nieuwe naam van het programma. Misschien dat de mannen met een nieuwe naam, ook gelijk een nieuwe koers kunnen varen. Maar jammer genoeg lijkt dat voor Hélène niet te gaan gebeuren. Dus zal ze nog even moeten doorbijten en alle opmerkingen van Johan, Wilfred en René in moeten slikken.

Lees ook: Hélène Hendriks over gevaarlijke Quincy Promes: ‘Aardige jongen’

Waarom een nieuwe naam voor VI Vandaag?

Talpa en Voetbal International konden het niet met elkaar eens worden en daarom stopt vanaf maandag officieel de samenwerking. Daarom moeten de heren de naam VI laten varen. Gelukkig zijn ze creatief genoeg om de naam om te vormen naar iets nieuws, zoals V.I., oftewel Vandaag Inside. Voor veel mensen zal het weinig uitmaken, voor hen is VI vooral Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee samen aan tafel. Dat daar ook een magazine bij hoorde zal voor veel mensen bijzaak zijn geweest. De reden van de breuk? Het programma gaat inmiddels te weinig over voetbal en dat vindt het magazine niet zo fijn. Dat was echter wel de hele insteek met VI Vandaag, om eens weg te ebwegen van de voetballerij en de mening van de heren te peilen over belangrijke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de outfit van Hélène Hendriks.

Hélène Hendriks werd beledigd om foto van strak oranje truitje

Als Hélène aan tafel zit, dan worden er natuurlijk altijd oude koeien uit de sloot gehaald. Het meeste werd gelachen om de oude foto van presentatieteam, waar Hélène in haar strakke, oranje truitje tussen Johan en Wilfred in staat. Daar moest de ene na de andere opmerking weer over komen. De heren hebben wel gelijk dat het een prachtige outfit is en dat Hélène er absoluut geweldig in uit komt. Maar wellicht hadden ze dat iets tactischer kunnen brengen. Ach ja, Hélène is zelf ook niet de moeilijkste en kan op zich wel tegen een stootje. Ze is het inmiddels wel gewend van de drie heren. Zeker van Johan, die onder zijn bromsnor de meest platte opmerkingen naar buiten laat komen. wel altijd gevolgd door een verlegen, kwajongens lach. Opmerkingen richting Hélène worden ook nooit slecht bedoeld. Het is een beetje plagen. En Hélène weet dat ook, anders zou ze allang een andere baan hebben uitgekozen. Ze vindt het eigenlijk heel gezellig aan tafel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.