Magie voor viespeuken met Steven Kazan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Probeer dit niet thuis! Steven Kazan, zoon van legendarische goochelaar Hans Kazan, gebruikt sowieso magie om te voorkomen dat zijn beeldschone vrouw bij hem weggaat. Want als jij dit soort geintjes bij jouw vrouwtje uit zou halen, kan je het schudden. De lollige viespeukerij van Steven Kazan is daarom het ultieme ‘veilige’ vermaak in Coronatijd!

Je hoeft geen medelijden te hebben met Jamie Kames, de vrouw van illusionist en goochelaar Steven Kazàn. Ze doet vrijwillig mee aan de dagelijkse ‘Corona tv’-filmpjes van haar jolige man. Om de verveling tegen te gaan is Steven, de zoon van magiër des vaderlands Hans Kazàn, een dagelijkse serie op Instagram en Youtube begonnen. De insteek is steeds hetzelfde: hij gebruikt ‘magie’ om de viespeuk uit te kunnen hangen bij z’n vrouw…

Poef, daar gaat je ondergoed

Elke dag is Jamie, die naast vrouw en assistent ook de manager van Steven is, het leidend voorwerp in Steven Kazans gekke goochelarij. Zo raakt ze met een knip van zijn vinger al haar kleding, inclusief ondergoed kwijt, vallen er tientallen munten uit haar ‘doos’, wordt ze betast door ‘onbekende’ handjes en laat ze zich begluren. Hoe lang deze lieftallige assistente dit soort fratsen nog moet pikken? Dat hangt van het coronavirus af. Het heet niet voor niks Corona TV. Ze hebben inmiddels al meer dan twintig afleveringen opgenomen. Het einde lijkt voorlopig nog niet in zicht.

Steven denkt met z’n toverstaf

In ‘gezonde’ tijden was Steven Kazàn nog een onschuldige Supermarkt Magician. Maar sinds hij niet meer geboekt kan worden voor optredens moet hij ergens zijn magische energie kwijt. En aangezien Steven eenzaam opgesloten zit met een dame als Jamie, kun je het hem moeilijk kwalijk nemen dat hij uitsluitend met zijn toverstaf denkt deze dagen. Hoewel zijn liefdesleven naar eigen zeggen altijd nog wel ‘een boost kan gebruiken’, heeft hij bij de kijker sowieso al genoeg magie verricht: ondanks de voorspelbaarheid van z’n spreuken, tovert hij samen met Jamie toch elke dag weer een glimlach op je gezicht. Als dat geen magie is…

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten