Magie voor viespeuken met Steven Kazan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Probeer dit niet thuis! Steven Kazan, zoon van legendarische goochelaar Hans Kazan, gebruikt sowieso magie om te voorkomen dat zijn beeldschone vrouw bij hem weggaat. Want als jij dit soort geintjes bij jouw vrouwtje uit zou halen, kan je het schudden. De lollige viespeukerij van Steven Kazan is daarom het ultieme ‘veilige’ vermaak in Coronatijd!

Je hoeft geen medelijden te hebben met Jamie Kames, de vrouw van illusionist en goochelaar Steven Kazàn. Ze doet vrijwillig mee aan de dagelijkse ‘Corona tv’-filmpjes van haar jolige man. Om de verveling tegen te gaan is Steven, de zoon van magiër des vaderlands Hans Kazàn, een dagelijkse serie op Instagram en Youtube begonnen. De insteek is steeds hetzelfde: hij gebruikt ‘magie’ om de viespeuk uit te kunnen hangen bij z’n vrouw…

Poef, daar gaat je

Elke dag is Jamie, die naast vrouw en assistent ook de manager van Steven is, het leidend voorwerp in Steven Kazans gekke goochelarij. Zo raakt ze met een knip van zijn vinger al haar kleding, inclusief kwijt, vallen er tientallen munten uit haar ‘doos’, wordt ze betast door ‘onbekende’ handjes en laat ze zich begluren. Hoe lang deze lieftallige assistente dit soort fratsen nog moet pikken? Dat hangt van het coronavirus af. Het heet niet voor niks Corona TV. Ze hebben inmiddels al meer dan twintig afleveringen opgenomen. Het einde lijkt voorlopig nog niet in zicht.

Steven denkt met z’n toverstaf

In ‘gezonde’ tijden was Steven Kazàn nog een onschuldige Supermarkt Magician. Maar sinds hij niet meer geboekt kan worden voor optredens moet hij ergens zijn magische energie kwijt. En aangezien Steven eenzaam opgesloten zit met een dame als Jamie, kun je het hem moeilijk kwalijk nemen dat hij uitsluitend met zijn toverstaf denkt deze dagen. Hoewel zijn liefdesleven naar eigen zeggen altijd nog wel ‘een boost kan gebruiken’, heeft hij bij de kijker sowieso al genoeg magie verricht: ondanks de voorspelbaarheid van z’n spreuken, tovert hij samen met Jamie toch elke dag weer een glimlach op je gezicht. Als dat geen magie is…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!