Magie voor viespeuken met Steven Kazan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Probeer dit niet thuis! Steven Kazan, zoon van legendarische goochelaar Hans Kazan, gebruikt sowieso magie om te voorkomen dat zijn beeldschone vrouw bij hem weggaat. Want als jij dit soort geintjes bij jouw vrouwtje uit zou halen, kan je het schudden. De lollige viespeukerij van Steven Kazan is daarom het ultieme ‘veilige’ vermaak in Coronatijd!

Je hoeft geen medelijden te hebben met Jamie Kames, de vrouw van illusionist en goochelaar Steven Kazàn. Ze doet vrijwillig mee aan de dagelijkse ‘Corona tv’-filmpjes van haar jolige man. Om de verveling tegen te gaan is Steven, de zoon van magiër des vaderlands Hans Kazàn, een dagelijkse serie op Instagram en Youtube begonnen. De insteek is steeds hetzelfde: hij gebruikt ‘magie’ om de viespeuk uit te kunnen hangen bij z’n vrouw…

Poef, daar gaat je ondergoed

Elke dag is Jamie, die naast vrouw en assistent ook de manager van Steven is, het leidend voorwerp in Steven Kazans gekke goochelarij. Zo raakt ze met een knip van zijn vinger al haar kleding, inclusief ondergoed kwijt, vallen er tientallen munten uit haar ‘doos’, wordt ze betast door ‘onbekende’ handjes en laat ze zich begluren. Hoe lang deze lieftallige assistente dit soort fratsen nog moet pikken? Dat hangt van het coronavirus af. Het heet niet voor niks Corona TV. Ze hebben inmiddels al meer dan twintig afleveringen opgenomen. Het einde lijkt voorlopig nog niet in zicht.

Steven denkt met z’n toverstaf

In ‘gezonde’ tijden was Steven Kazàn nog een onschuldige Supermarkt Magician. Maar sinds hij niet meer geboekt kan worden voor optredens moet hij ergens zijn magische energie kwijt. En aangezien Steven eenzaam opgesloten zit met een dame als Jamie, kun je het hem moeilijk kwalijk nemen dat hij uitsluitend met zijn toverstaf denkt deze dagen. Hoewel zijn liefdesleven naar eigen zeggen altijd nog wel ‘een boost kan gebruiken’, heeft hij bij de kijker sowieso al genoeg magie verricht: ondanks de voorspelbaarheid van z’n spreuken, tovert hij samen met Jamie toch elke dag weer een glimlach op je gezicht. Als dat geen magie is…

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten