Maan de Steenwinkel zorgt voor mooi balkon in kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou het niet verwachten, maar Maan de Steenwinkel houdt van tuinieren. En dus besluit ze om haar dakterras op te leuken. Dat doet ze natuurlijk wel in stijl. 

Zangeres Maan de Steenwinkel gaat, net als elke gewone sterveling in Nederland, naar de tuingroothandel om een mooi balkonnetje veilig te stellen deze lente. Nu het warme weer Nederland lijkt te hebben gevonden is het tijd om weer te zorgen voor die mooie balkonnetjes. Zo kan iedereen weer vol trots naar buiten kijken. Maan deelt deze gedachte en ging samen met vriendinnetje Luna van Vleuten op pad om hier iets aan te doen.

Lees ook: Wow: Maan de Steenwinkel gooit heupen los in gescheurd pakje

Maan sleept op spontane video kar door tuincentrum heen

Maan werd door vriendin Luna van Vleuten stiekem vastgelegd tijdens het shoppen. Luna begint sowieso een beetje de privé fotografe van Maan te worden de afgelopen tijd. Overal waar Maan heen gaat is Luna ook aanwezig. Ze is daarmee een soort persoonlijke paparazzi. Maan lijkt al die filmpjes niet zo erg te vinden. Ze geeft haar volgers graag een inkijkje in haar leven. Zelfs als ze met een kar door een tuincentrum aan het slepen is.

Maan gaat voor de lentebloeiers

Maan lijkt in de video voor rode lentebloeiers te gaan. Die passen ook wel goed bij Maan. Een beetje kleur en temperament daar houdt Maan wel van. Of de planten van Maan lang zullen overleven is nog maar de vraag, want de zangeres houdt er natuurlijk wel eend druk leven op na. Heel veel tijd voor tuinieren zal ze dus niet hebben. Nu maar hopen dus, dat de plantjes die Maan kiest een tijdje zonder water kunnen.

Maan koopt plantjes in toepasselijke outfit

Tijdens het plantjes kopen heeft Maan een wel heel erg toepasselijke outfit aangetrokken. Een groen topje om bij de planten te passen qua kleur en een rood rokje, dat bij de bloemetjes past. Maan ziet er niet alleen heel opvallend uit in haar nieuwe kleding, maar ook nog eens super verleidelijk. Haar korte rokje zorgt ervoor dat je veel van Maan haar prachtige krijgt te zien. Dat is natuurlijk wel leuk, maar het maakt de warme dagen eigenlijk alleen nog maar warmer. Maan lijkt er weinig moeite mee te hebben.

Maan krijgt lentekriebels van Luna

Maan krijgt het nogal warm van haar vriendin Luna van Vleuten. De lentekriebels beginnen flink op te komen. Nu kan dat natuurlijk liggen aan alle mooie plantjes die het duo heeft uitgezocht voor op het dakterras, maar het kan natuurlijk ook aan iets heel anders liggen. Zowel Maan als Luna zijn hele mooie vrouwen, dus dat ze het warm van elkaar krijgen is ook helemaal niet zo gek. De rest van Nederland krijgt het in ieder geval wel warm van het stel. Ach ja, dat geeft tenminste weer een goede reden om zelf maar op het dakterras te gaan zitten. Na het zien van Maan heb je namelijk een beetje verkoeling nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...