Maan de Steenwinkel deelt nieuwe foto’s van zomers tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel geniet momenteel van een welverdiende vakantie op het tropische curaçao. En daar zijn natuurlijk een aantal mooie foto’s van.  

Zangeres Maan de Steenwinkel geniet momenteel van een welverdiende vakantie op het tropische Curaçao. En daar heeft ze het enorm naar haar zin. Gelukkig deelt Maan al haar leuke avonturen met haar volgers, zodat die ook kunnen meegenieten. Want de avonturen van Maan de Steenwinkel, die wil je absoluut niet missen.

Lees ook: Maan de Steenwinkel duikt nu écht onder op vrolijke vakantiefoto

Op een warme foto maakt Maan een lange wandeling over het strand

Curaçao staat natuurlijk bekend om zijn vele prachtige stranden. Dus Maan vond het absoluut de moeite waard om tussendoor even een leuke strandwandeling te doen. Zo ziet ze nog eens wat van de natuur. En dat doet ze natuurlijk in een spannende outfit met een leuk rokje. Want hoe ga je anders op avontuur? Maan maakt een heerlijk lange wandeling en zet alle zorgen even opzij.

Maan duikt onder op koelbloedige foto

Tijdens haar trip moet Maan natuurlijk even een verkoelende duik nemen. Curaçao is prachtig, ook onderwater. Maan besluit om dat maar eens uit te testen en neemt een tour van de zeebodem. Dat bevalt haar prima, want er is genoeg te zien diep in de zee. Wel moet Maan voor de ervaring natuurlijk even een kleine selfie maken met haar duikpakje aan. En zelfs in een duikpak, met een masker over haar gezicht, ziet Maan er enorm charmant uit.

Is dit de meest zwoele foto van Maan de Steenwinkel?

Nadat Maan klaar is met in het water spelen, moet ze natuurlijk even een leuke foto van zichzelf maken. maar Maan besluit dat het toch al warme Curaçao, nog wel een stukje heter mag worden en deelt de meest zwoele foto van zichzelf die ze tot nu toe gemaakt heeft. Maan mag zeker vaker dit soort foto’s maken, daar krijgt iedereen in het koude Nederland het gelijk een stuk warmer van. Met haar prachtige en volle lippen is Maan een van de meest verleidelijke vrouwen van Nederland.

Op deze avontuurlijke video scheurt Maan over het water

Natuurlijk moet Maan ook een klein beetje haar adrenalinepeil hoog houden. Daarom besluit ze om met een jetski over het water te scheuren. En dat levert misschien wel het mooiste uitzicht van de vakantie op. Midden op zee, bij de ondergaande zon, maakt Maan nog even een korte video om het magische moment vast te leggen. Maan maakt prachtige dingen mee op haar tripje naar het tropische paradijs.

Maan maakt muziek met de lokale bevolking

Maan besluit dat ze tijdens haar vakantie ook nog wel tijd heeft om een klein concert te geven. En dus doet ze samen met de lokale bevolking een klein nummer. En dat bevalt eigenlijk prima. Iedereen geniet van Maan en haar prachtige stem en er wordt vrolijk meegezongen en gedanst. Op die manier geniet niet alleen Maan van haar vakantie, maar het hele eiland is blij dat ze er is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...