Maak kennis met journalist en programmamaakster Nadia Moussaid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Journalist en programmamaakster Nadia Moussaid is nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar toch is ze een leuke dame om in de gaten te houden de komende jaren. 

Nadia Moussaid kan je misschien herkennen als een van de presentatoren die afgelopen zomer begon bij het programma OP1. Ze houdt van verdiepende journalistiek en wilt net even dat stapje verder gaan om de kijker over grote belangrijke vraagstukken te laten nadenken. En dat doet ze met een flinke dosis humor en charisma. Nadia is nog niet super bekend bij het grote publiek, maar de komende jaren ga je zeker nog veel horen van deze dame.

Lees ook: Nadia Moussaid en Margje Fikse nieuwe presentatoren Op1
De carrière van Nadia

Nadia begon oorspronkelijk niet in de media. Ze rondde een studie International Business & Languages af en ging daarna aan de slag voor het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering. Niet bepaald een baan met veel glamour. Maar de verleiding van de media was toch te groot. Na een andere studie te hebben gedaan begon Nadia met haar eerste klussen op de televisie. Eerst klein bij AT5, maar al gauw mocht ze aan de slag met aangrijpende documentaires. Daarna is het snel gegaan met Nadia, die steeds meer opkomend is binnen het Hilversumse media landschap.
Nadia is een sportieve vrouw

Nadia staat verder bekend als een erg sportief type. Zo zit ze al bijna haar hele leven op voetbal. In haar werk kan Nadia erg fel zijn, maar blijkbaar heeft ze die felheid op het veld net zo hard. Ze speelde in een vrouwenvoetbal-team bij Buitenveldert in Amsterdam. De afgelopen jaren heeft ze haar hobby helaas aan de kant moeten zetten, omdat ze er vanwege haar werk niet meer de tijd voor kon vinden. Ook is ze een aantal keer door haar rug gegaan, waardoor ze niet zo goed meer durfde. Toch is Nadia nog steeds sportief bezig. Ze werkt met een personal trainer en hoopt binnenkort weer te kunnen spelen op het veld.
De beste vriend van Nadia

Als Nadia niet aan het werk of aan het trainen is, dan zit ze het liefste lekker uit te rusten op haar bank met haar lieve kat aan haar zijde. Lekker knuffelen met haar harige vriendje vindt Nadia een van de leukste dingen die er is. het is goed om te zien dat ze naast haar drukke schema ook nog ruimte vindt om te ontspannen.
Wat wordt haar volgende stap?

Nadia mag steeds meer programma’s maken en presenteren, maar haar grote doorbrak laat nog op zich wachten. Maar het kan zomaar zijn dat ze over een aantal jaar haar eigen talkshow heeft op primetime televisie. Want van Nadia Moussaid gaan we nog veel horen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!