Maak kennis met de prachtige NOS presentatrice Laura Hogendoorn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laura Hogendoorn is de prachtige presentatrice van het NOS Jeugdjournaal. Tijd om eens kennis te maken met deze leuke dame. 

Ze is de presentatrice van het NOS Jeugdjournaal, maar daarvoor was Laura Hogendoorn  een van de gezichten van het Zapp Weekjournaal. Toch begon ze haar journalistieke carrière niet met programma’s voor kinderen en jongeren. Ze startte namelijk in 2010 bij De Telegraaf en is bekend van Goedemorgen NederlandAls klein meisje wilde Laura al het nieuws presenteren, dus dat ze dit nu echt mag doen wordt ze elke dag weer blij van.

Lees ook: Van sneeuwpret naar rokjesdag met Laura Hogendoorn
Laura houdt ervan om onderweg te zijn

Hoewel ze meestal vanuit de studio presenteert, houdt Laura er enorm van om onderweg te zijn. Op locatie items opnemen vindt ze echt heel erg leuk om te doen. Laura is een sociaal dier dat er van houdt om nieuwe mensen te leren kennen en dieper in nieuwe onderwerpen te duiken. Dat doet ze dan niet alleen, ze wordt altijd vergezeld door een cameraman waar ze dan de leukste avonturen mee beleefd.
Matching twins

Het is nooit saai op de werkvloer van de NOS. Laura heeft ontzettend leuke collega’s waar ze enorm mee kan lachen. Bijvoorbeeld presentatrice Evita Mac-nack. Deze twee zijn zo goed op elkaar afgestemd, dat ze zelfs matchende outfits hebben aangetrokken. In een verleidelijk panterprintje lopen de dames over de redactie van de NOS. De vrolijke tweeling van de NOS werkt wel vaker met elkaar samen en dat is eigenlijk altijd een feestje.
Laura houdt wel van een feestje

Laura is niet gek van een feestje op zijn tijd. De blondine kan zich goed staande houden tijdens een festival of rave en drinkt je waarschijnlijk nog onder de tafel. Een kant die je niet zo snel veracht en ziet van een presentatrice van het NOS Jeugdjournaal, maar het maakt Laura natuurlijk wel gelijk een stuk leuker. Meestal zijn de dames van de NOS toch iets zakelijker en strakker. Maar Laura is juist lekker losjes, vrolijk en compleet zichzelf gebleven.
Winterpret met Laura

Laura is een leuke dame, ongeacht het seizoen. Zo is ze in de zomer net zo leuk als in de winter. Al heeft ze het in de winter wel iets kouder vaak. Maar daar zet ze zich als een topper overheen. Zo moest Laura in de sneeuw met gevoelstemperatuur van -50 in haar zomerse blouse een interview doen. Niet ideaal, maar Laura ging het gesprek vol overtuiging in met een lach.
Laura is erg spontaan

Laura is een spontane meid, die altijd in is voor plezier en een leuke tijd. Ze houdt ervan om een praatje te maken of even gezellig een terrasje op te zoeken. Ook is Laura heel goed in lekker gek doen. Helemaal als er een pak kauwgom in de buurt ligt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.