Lisa Vol van OG3NE is de koningin van de panterprint op Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Lisa Vol bewijst op Instagram maar weer eens waarom ze de ongeslagen koning van de panterprint is. 

Van alle zusjes van OG3NE is Lisa misschien wel de allermooiste. Als oudste van de drie heeft ze ook een wat volwassenere smaak. Die bestaat voornamelijk uit spannende panterprintjes. Maar zeg nou zelf, dat ziet er toch enorm leuk en verleidelijk uit? Lisa is net een grote blonde kat. Pas dus maar op, want voor je het weet haalt ze uit. Lisa lust je rauw. Gelukkig is dit een poes waar je niet zo snel van wegrent.

Lees ook: De indrukwekkende, zomerse Instagram foto van zangeres Lisa Vol (OG3NE)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa maakt het zuiden onveilig

Lisa besloot om er even spontaan tussenuit te gaan. En groot gelijk heeft ze. Bij onze zuiderburen in Brugge maakt ze voorlopig de straten onveilig in haar uitdagende panterprint. Nu maar hopen dat panters kunnen zwemmen met al dat water. Brugge staat natuurlijk bekend om zijn mooie grachten en kanalen. Nu zal Lisa zich daar vast wel vermaken. Het is alleen de vraag of ze het niet ongelofelijk warm heeft in die leren broek. Warm of niet, ze ziet er in ieder geval geweldig uit. En dit was niet eens de eerste keer dat Lisa een panterprintje zo goed wist te dragen. Lisa is inmiddels de onofficiële koningin van de panterprint. Kijk maar naar de volgende foto, waar ze er nog een keer geweldig uit ziet in stippen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is net  een echte panter

Als een echte jager zit ze al laag gehurkt op zoek naar haar volgende prooi. Haar panterprintjes maken Lisa veel gevaarlijker dan de blondine was.  Maar waar je waarschijnlijk weg rent voor een echte panter, durf je hopelijk Lisa wel met open armen te ontvangen als ze op je af springt. Met haar intense blik focust ze zich alvast op haar volgende doelwit. Lisa heeft de focus en drive van een echte jager, iets wat je normaal ook ziet tijdens haar optredens. Daar spat de passie er ook vanaf. Daar is ze een en al energie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Panter Lisa moet even bijkomen

Maar ook een echte jager als Lisa moet af en toe even bijkomen op de bank met een drankje. Maar net als een echte panter blijft ze altijd majestueus en vol stijl. Lisa is een echte dame, iemand waar je niet omheen kan. Met haar blonde, verleidelijke lokken maakt ze iedere man helemaal gek. Al zullen er weinig mannen zijn die dat ook echt heel erg vinden. Een beetje Lisa in je leven maakt dingen juist interessant. Je moet wel van avontuur houden, want een panter als Lisa is altijd op zoek naar spanning en sensatie. Maar als je daar tegen kan, dan is Lisa Vol, met haar panterprintjes, de perfecte vrouw voor jou.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!