Lisa Vol van OG3NE deelt video van enorm talent

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol moet als oudste van de drie zusjes van OG3NE wel het goede voorbeeld geven. Ook als het op zingen aankomt. 

Alle drie de zusjes van OG3NE kunnen grandioos goed zingen. Maar Lisa Vol, de oudste van het stel, steekt er toch een klein beetje bovenuit. Natuurlijk heeft zij ietsje langer mogen oefenen met zingen in vergelijking met haar zusjes en het is net die voorsprong die zorgt dat zij het voortouw neemt bij OG3NE. Soms zou je nog wel eens vergeten wat voor een groot talent Lisa eigenlijk is, als ze samen zingt met haar zussen. Dan gaan de stemmen van de drie zusjes namelijk over in een prachtige harmonie. Dus dat maakt het lastiger om op een individuele zangeres te focussen. Maar in deze video is het alleen Lisa, en dat klinkt toch een partij goed.

Lees ook: Foto: Lisa Vol gaat helemaal los met zusjes van OG3NE op privé feestje
Lisa Vol onthult groot talent

Natuurlijk wist iedereen al wel dat Lisa goed kon zingen, maar wanneer ze aan een solo begint wordt je toch elke keer weer achterover geblazen van de hoeveelheid talent die de knappe blondine in zich heeft. Daarom vindt Lisa het ook leuk om van tijd tot tijd een video te maken waarin je alleen haar hoort zingen. Natuurlijk vindt ze het heerlijk om te zingen met haar zussen, maar het is ook erg fijn om een keertje zelf in de spotlight te staan. En met deze video weet Lisa dat precies voor elkaar te krijgen. De blonde zus uit het OG3NE nest zet een intiem concert neer en besluit deze meteen maar met de buitenwereld te delen. En haar volgers vinden dat natuurlijk prachtig, zo’n intiem privéconcert.

Is het tijd voor Lisa om een solo carrière te beginnen?

De oudste OG3NE zus heeft duidelijk een flinke hoeveelheid talent in huis. Ook heeft ze een verleidelijke stijl en weet ze precies hoe ze zich moet verhouden tijdens interviews en gesprekken. Daarnaast kan ze ook nog eens goed dansen en is ze niet bang om alleen te zingen. Misschien is het een goed moment voor Lisa om eens na te denken over het leven na OG3NE. Want voor eeuwig zingen met je zussen, dat wordt na een tijdje toch lastig. Een solo carrière zou voor Lisa absoluut geen gek idee zijn. Misschien denkt ze er al over na, maar heeft ze simpelweg de keuze nog niet gemaakt.

Lisa Vol voorlopig nog bij OG3NE

Het ziet er in ieder geval nog niet naar uit dat Lisa OG3NE gaat verlaten de komende tijd. De meidengroep staat helemaal volgeboekt met optredens en krijgt het dus drukker dan ooit. Lisa kan in ieder geval haar zussen blijven inspireren met haar prachtige stemklanken. Die zullen dan extra hun best willen doen om het niveau van hun zus te kunnen bereiken. Misschien is het daarom ook maar beter dat Lisa bij OG3NE blijft. Ze tilt de meidengroep namelijk naar een hoger niveau.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!