Lilian Marijnissen laat haar enorm gegroeide heuvels zien tijdens tripje door warm land (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige politica Lilian Marijnissen is op vakantie in Spanje en laat daar in het warme weer even goed zien hoe erg ze gegroeid is. 

De mooie politica is deze keer te vinden in een bijna tropische oase. Want Spanje kan nogal warm worden deze tijd van het jaar. En dat kan je ook wel zien aan de foto’s van Lilian. Bekijk hier hoe ze poserend op de foto staat. Lilian weet haar groeiende heuvel goed op de foto te zetten. Daarmee bedoelen we natuurlijk haar flinke buik. Lilian is al enige tijd zwanger en dat begin je nu wel echt goed te zien aan de blonde politica.

Lilian Marijnissen verwacht haar eerste kindje

Lilian Marijnissen is op dit moment hoogzwanger. Ze is in verwachting van haar eerste kind. Samen met haar partner Joeri Jansen mag ze in oktober een baby verwelkomen. Toch begint Lilian al flink te veranderen. Haar buik begint nu toch wel echt grote vormen aan te nemen. Natuurlijk blijft Lilian er ontzettend leuk uit zien, maar het gaat nu wel echt opvallen dat het kindje eraan komt.

Wat nu voor Lilian Marijnissen?

Lilian trad vorig jaar af als politiek leider van de SP. Dat betekent dat ze zich helemaal heeft teruggetrokken uit de landelijke politiek. Het is niet zo goed bekend wat Lilian nu gaat doen, aangezien politiek echt in haar bloed zit. Ongetwijfeld dat we Lilian, na haar zwnagerschap, weer ergens in een bestuurlijke functie terug gaan zien. Maar tot die tijd geniet ze van haar rust en genieten haar volgers van de mooie foto’s die ze met de wereld deelt. 

Meer zien van Lilian Marijnissen? Kijk op Instagram

Als je nog meer van Lilian Marijnissen wil zien, dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar heeft de mooie politica nog veel meer leuke plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.