Liese Luwel houdt van een feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het wordt heet in het Big Brother huis. Tijdens een spannend feestje dansen en twerken de BB dames in gewaagde rokjes en jurkjes. Met in het bijzonder natuurlijk Liese Luwel.

Theo wordt ondanks zijn uitspraken en gedrag toch erg gemist na zijn vertrek. Het is dus nodig iedereen weer vrolijk te krijgen. En hoe maak je mensen vrolijk? Inderdaad, door eens een flink feestje met elkaar te bouwen. Maar voordat het zover is moeten de kandidaten een potje truth or dare doorstaan. En wat blijkt? Liese Luwel kan heel goed koken. Voor een goede stamppot met vis moet je bij haar zijn.

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother heeft pikante favoriete website

Disco Big Brother

Als dan ook nog eens blijkt dat Rene niet naar huis wordt gestuurd, omdat Theo al is vertrokken, kan de blijdschap niet meer op. De BB dames maken zich mooi, stijlen hun haren en trekken hun strakste jurkjes aan. Ze laten zich van hun beste kant zien. Maar toch spant Liese de kroon met haar prachtige looks. Ze bewijst maar weer eens waarom ze de meest geliefde kandidaat uit het huis is.

Lees ook: Is Liese Luwel de populairste Big Brother kandidaat?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liese Luwel (@lieseluwel)

Wijntjes worden opengetrokken en er wordt wild gedanst. Rokjes zwaaien heen en weer. Club Big Brother lijkt geopend. Maar Big brother is always watching, wat betekent dat iedereen thuis van dit hete dansfeest mee mocht genieten. Tot in de late uurtjes blijft het feest. Zelfs in de douches en in de slaapkamers gaan de dansmoves door. Daar komen de twerkmoves van de dames nog even naar boven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liese Luwel (@lieseluwel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.