Liese Luwel houdt van een feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het wordt heet in het Big Brother huis. Tijdens een spannend feestje dansen en twerken de BB dames in rokjes en jurkjes. Met in het bijzonder natuurlijk Liese Luwel.

Theo wordt ondanks zijn uitspraken en gedrag toch erg gemist na zijn vertrek. Het is dus nodig iedereen weer vrolijk te krijgen. En hoe maak je mensen vrolijk? Inderdaad, door eens een flink feestje met elkaar te bouwen. Maar voordat het zover is moeten de kandidaten een potje truth or dare doorstaan. En wat blijkt? Liese Luwel kan heel goed koken. Voor een goede stamppot met vis moet je bij haar zijn.

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother heeft favoriete website

Disco Big Brother

Als dan ook nog eens blijkt dat Rene niet naar huis wordt gestuurd, omdat Theo al is vertrokken, kan de blijdschap niet meer op. De BB dames maken zich mooi, stijlen hun haren en trekken hun strakste jurkjes aan. Ze laten zich van hun beste kant zien. Maar toch spant Liese de kroon met haar prachtige looks. Ze bewijst maar weer eens waarom ze de meest geliefde kandidaat uit het huis is.

Lees ook: Is Liese Luwel de populairste Big Brother kandidaat?

Wijntjes worden opengetrokken en er wordt wild gedanst. Rokjes zwaaien heen en weer. Club Big Brother lijkt geopend. Maar Big brother is always watching, wat betekent dat iedereen thuis van dit hete dansfeest mee mocht genieten. Tot in de late uurtjes blijft het feest. Zelfs in de douches en in de slaapkamers gaan de dansmoves door. Daar komen de twerkmoves van de dames nog even naar boven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!