Liese Luwel houdt van een feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het wordt heet in het Big Brother huis. Tijdens een spannend feestje dansen en twerken de BB dames in gewaagde rokjes en jurkjes. Met in het bijzonder natuurlijk Liese Luwel.

Theo wordt ondanks zijn uitspraken en gedrag toch erg gemist na zijn vertrek. Het is dus nodig iedereen weer vrolijk te krijgen. En hoe maak je mensen vrolijk? Inderdaad, door eens een flink feestje met elkaar te bouwen. Maar voordat het zover is moeten de kandidaten een potje truth or dare doorstaan. En wat blijkt? Liese Luwel kan heel goed koken. Voor een goede stamppot met vis moet je bij haar zijn.

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother heeft pikante favoriete website

Disco Big Brother

Als dan ook nog eens blijkt dat Rene niet naar huis wordt gestuurd, omdat Theo al is vertrokken, kan de blijdschap niet meer op. De BB dames maken zich mooi, stijlen hun haren en trekken hun strakste jurkjes aan. Ze laten zich van hun beste kant zien. Maar toch spant Liese de kroon met haar prachtige looks. Ze bewijst maar weer eens waarom ze de meest geliefde kandidaat uit het huis is.

Lees ook: Is Liese Luwel de populairste Big Brother kandidaat?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liese Luwel (@lieseluwel)

Wijntjes worden opengetrokken en er wordt wild gedanst. Rokjes zwaaien heen en weer. Club Big Brother lijkt geopend. Maar Big brother is always watching, wat betekent dat iedereen thuis van dit hete dansfeest mee mocht genieten. Tot in de late uurtjes blijft het feest. Zelfs in de douches en in de slaapkamers gaan de dansmoves door. Daar komen de twerkmoves van de dames nog even naar boven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liese Luwel (@lieseluwel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!