Liese Luwel (28) van Big Brother gaat voor de winst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kandidaten van Big Brother hebben hun intrek genomen in het Big Brother-huis! Tijd om grondig kennis te maken met bewoner Liese. Zij is nú al de favoriet van de mannelijke kijker! (Beeld: RTL)

Liese Luwel (28) uit België gaat Big Brother interessant maken voor de mannelijke kijker. Daar kun je gif op innemen. De vrolijke, spontane en bovendien mooie Vlaamse kijkt uit naar eindelijk weer een beetje sociale interactie. Wat dat betreft zit ze goed in het Big Brother-huis!

Lees ook: ZIEN: De vier vrouwelijke Big Brother kandidaten

Big Brother Liese wil mensen vastpakken

Hoewel weinig mensen vrijwillig mee zouden doen aan Big Brother, is er één ding waar wél iedereen jaloers op is. De acht bewoners kunnen een ‘coronavrij’ leven leiden. Liese Luwel heeft daar veel zin in: “Mensen leren kennen, weer mensen kunnen vastpakken…” Haar medekandidaten boffen maar! Toch is Liese niet altijd die lieve Belgische blondine die je in de interviews ziet. Dat zullen we sowieso merken, kondigt ze alvast aan: “Ik ben iemand die moodswings kan hebben. Dat kan bij mij een bepaalde trigger zijn, dat ik lastig ben of geïrriteerd ben (…) ik kan niet anders zijn dan mezelf!”

Kandidaat Liese uit België gaat voor winst BB 2021

Ondanks dat ze sociaal ingesteld is, heeft Liese Luwel zich niet voor Big Brother ingeschreven om vrienden te maken. Ze komt voor één doel “Ik ga sowieso voor de winst gaan. Sowieso,” zegt ze met een ontwapenende glimlach…

Liese Luwel Big Brother 2021

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!