Liese Luwel (28) van Big Brother gaat voor de winst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kandidaten van Big Brother hebben hun intrek genomen in het Big Brother-huis! Tijd om grondig kennis te maken met bewoner Liese. Zij is nú al de favoriet van de mannelijke kijker! (Beeld: RTL)

Liese Luwel (28) uit België gaat Big Brother interessant maken voor de mannelijke kijker. Daar kun je gif op innemen. De vrolijke, spontane en bovendien mooie Vlaamse kijkt uit naar eindelijk weer een beetje sociale interactie. Wat dat betreft zit ze goed in het Big Brother-huis!

Lees ook: ZIEN: De vier vrouwelijke Big Brother kandidaten

Big Brother Liese wil mensen vastpakken

Hoewel weinig mensen vrijwillig mee zouden doen aan Big Brother, is er één ding waar wél iedereen jaloers op is. De acht bewoners kunnen een ‘coronavrij’ leven leiden. Liese Luwel heeft daar veel zin in: “Mensen leren kennen, weer mensen kunnen vastpakken…” Haar medekandidaten boffen maar! Toch is Liese niet altijd die lieve Belgische blondine die je in de interviews ziet. Dat zullen we sowieso merken, kondigt ze alvast aan: “Ik ben iemand die moodswings kan hebben. Dat kan bij mij een bepaalde trigger zijn, dat ik lastig ben of geïrriteerd ben (…) ik kan niet anders zijn dan mezelf!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

Kandidaat Liese uit België gaat voor winst BB 2021

Ondanks dat ze sociaal ingesteld is, heeft Liese Luwel zich niet voor Big Brother ingeschreven om vrienden te maken. Ze komt voor één doel “Ik ga sowieso voor de winst gaan. Sowieso,” zegt ze met een ontwapenende glimlach…

Liese Luwel Big Brother 2021

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!