Lies Zhara maakt volgers kwaad met foto van haar ‘bunda’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als het aan Lies Zhara ligt heeft alleen zij wat te zeggen over haar én hoe ze deze online zet. Gelijk heeft ze!

Dat Lies Zhara alle regels aan haar laars lapt weten we onderhand. En gelukkig maar! Voor vele fans is het juist haar onbekommerde houding die haar zo charmant maakt. Dat en de bloedhete kiekjes, natuurlijk. Logisch dus dat ze die enkele negatieveling gewoon negeert, toch? Niet deze keer! Nee, deze zeurende comments kregen een hele andere reactie!

Lies Zhara maakt volgers kwaad met fotoshoot

Dat Lies Zhara namelijk foto’s online zet kijken we ook haast niet meer van op. Daar volgen we de bloedhete blondine natuurlijk voor! Nou is ze met kleding aan natuurlijk ook een cadeautje om naar te kijken, maar de half-ontklede kiekjes loop je al helemaal warm voor. Daar hebben we dan ook niks om te klagen, toch? Nou, deze chagrijnige volgers dachten er heel anders over. Lies maakte namelijk bekend een stel heel ongebruikelijke klachten te hebben ontvangen. Zo zou ze te vaak foto’s van haar spectaculaire achterwerk nemen! Ja, je hoort het goed. Zo zouden de plaatjes van haar bips bij sommige kijkers in het verkeerde keelgat schieten. Lies had gelukkig een hele gepaste reactie op de zeurpieten. Namelijk: héél veel foto’s van haar rotonde achterwerk! Wat had je anders gedacht?

Fans Lies Zhara door het dolle om fotoshoot in kletsnat setje

Al durven wij te garanderen dat deze fotoshoot bij alle fans van Lies Zhara in de smaak zal vallen. Want veel heter dan dit wordt het niet! Lies reageert namelijk met gebruikelijke humor op de klachten dat ze te veel expliciete kiekjes online zet. Zo poseert ze in wellicht haar heetste fotoshoot tot nu toe! We mogen dan wel vaker genieten van Lies in schaarse setjes, deze kletsnatte outfit maakt het wel heel spannend. Zo blijft het broekje geeneens zitten! Lies duikt namelijk de golven in gekleed in een niets verhullend zwemsetje. Al twijfel je in het begin of ze überhaupt wel kleding aanheeft! Want zeker de tweede foto laat niets aan de verbeelding over. Het dunne stofje is namelijk helemaal doorweekt en blijft daarom ook aan alle rondingen van haar hangen. En zeker in deze shot van achteren valt er dan veel te zien!

Lies Zhara pronkt met duizelingwekkende inkijk in knellend zwemtopje

Maar niet alleen het broekje van Lies Zhara heeft haar volgers in rep en roer. Ook het niets verhullende topje trekt flink wat aandacht! En dat snappen wij volkomen. Daar hoef je echt alleen maar de derde foto voor te zien! We mogen dan wel weten dat Lies spectaculaire assets heeft, zo diep in haar topje zien we niet vaak. Met hoe het kletsnatte stofje aan haar boezem kleeft had ze net zo goed geen kleding aan kunnen trekken! Want zelfs droog zal dit pittige bovenkantje weinig aan de verbeelding overlaten. Zo schittert Lies namelijk in een topje waar de helft van ontbreekt. Niet alleen is het plakkende stofje zowaar doorzichtig, het heeft ook nog eens een enorm gat in het midden. En ja, dan krijg je echt alles te zien van haar duizelingwekkende inkijk! Als haar fans nou nog wat te klagen hebben weten we het ook niet meer, hoor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.