Lies Zhara bedekt haar uitpuilende talenten met enorme lading witte vloeistof (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara heeft één opvallende guilty pleasure. Daar heeft ze wel een flinke lading melk bij nodig!

Lies Zhara plaatst genoeg en vaak zat foto’s op sociale media. Dit kan van haar hondje, haar vriend of gewoon van haarzelf zijn. Ook andere dingen komen voorbij, maar de volgers zijn toch het meest geïnteresseerd in Lies. Of ja, vooral in haar (gebrek aan) kleding. Ze heeft weer een foto geplaatst waarop haar grootste moneymakers erg goed te zien zijn, maar deze keer houdt ze er een kommetje met ontbijt ervoor. Het gaat om haar guilty pleasure: chocolade cornflakes met melk. Wat ontbijt betreft is Lies dus nog een beetje in haar kindertijd blijven hangen!

Foto Lies met witte vloeistof

Waar is Lies Zhara allemaal mee bezig?

Lies Zhara is de laatste tijd lekker aan het chillen. Met haar vriend en hondje heeft ze de tijd van haar leven. Af en toe een vakantie tussendoor en verder een paar fotootjes online zetten. Ze heeft pas geleden een paar mooie modellenfoto’s geplaatst. Ze is dus met zulke projecten bezig en ook met promoties van producten en bedrijven. Lies heeft ook last van de Oranjekoorts. Ook al is ze geen uitermate voetbalfan, Nederlands Elftal op een eindtoernooi boeit bijna iedereen wel. Ze heeft een filmpje geplaatst op Instagram waarin ze zich klaarmaakt voor een buurtborrel tijdens de wedstrijd. Helemaal in het Oranje staat ze klaar om te gaan vieren.

Meer zien van Lies Zhara

Wil je nou meer zien van Lies Zhara en alles op de voet volgen wat ze doet? Dat kan op haar Instagrampagina! Ze plaatst daar iedere dag sowieso in haar verhaal om kleine updates te geven. Maar ook plaatst ze best vaak leuke foto’s van haarzelf of waar ze is/is geweest. Het is het in ieder geval waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...