Lieke Martens weet wel raad met de schaar van Jacky Groenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens en Jackie Groenen zijn niet alleen gewaardeerde collega’s op het veld, maar buiten het veld om beleven ze ook de gekste dingen.

Voetbalsters Jackie Groenen en Lieke Martens scharen wat af

De voetbalsters van de Oranje Leeuwinnen weten wel wat ze moeten doen buiten de wedstrijden om. Dan zorgen ze er ook gewoon voor dat ze het ontzettend naar hun zin hebben met elkaar. Toch zijn er flinke verschillen. Want hoewel ze op het veld het beste uit elkaar naar boven proberen te krijgen is het naast het veld één grote competitie om de beste te zijn. En dat geldt voor alles, niet alleen maar het voetbal. Zo houden de dames een potje Steen, Papier, Schaar. En dat wordt overduidelijk gewonnen door Jackie, totdat Lieke daar flink tegenin gaat. Als Jackie een schaar beweging maakt, dan balt Lieke net op tijd haar vuist om te winnen van haar medespeelster. Ze kunnen met zijn tweeën flink lachen om het spelletje. De hele video zie je hier!

Jackie Groenen of Lieke Martens, wie is de beste?

Niet alleen de dames zelf, maar ook hun fans zijn continu aan het bespreken wie van de dames nou eigenlijk beter is. En dat verandert soms in een verhitte discussie waar niemand echt beter van wordt. Maar misschien tijd om het toch eens uit te zoeken. Wie van de twee dames is nu het aller beste? Tijd om daar achter te komen!

Lieke Martens weet heel goed hoe ze moet poseren

De prachtige brunette weet ongelooflijk goed hoe ze op de foto moet staan. Ze wordt ook steeds meer gevraagd om verschillende merken te promoten. Dat kan ze natuurlijk zeer makkelijk met haar geweldige . Want als Lieke met een bepaald product op de foto gaat, dan wil je dat eigenlijk al meteen hebben. De voetbalster weet alles er interessant uit te doen zien door er maar goed naast te gaan poseren. En dat is natuurlijk een talent wat niet veel mensen bezitten. Kijk hier voor een goed voorbeeld!

Jackie Groenen heeft een prachtige lach te pakken

Aan de andere kant heb je natuurlijk Jackie Groenen die met haar prachtige lach ervoor zorgt dat iedereen in haar feed ook een beetje kan glimlachen. Want als je de foto’s van Jackie Groenen hebt gezien, dan wordt je dag gelijk al een beetje beter. En van die gave maakt Jackie natuurlijk maar al te graag gebruik om ervoor te zorgen dat ze haar volgers helemaal beter laat voelen. Elke foto van de stralende lach van Jackie zorgt weer voor een fijn gevoel onder haar fans. Zie hier een voorbeeld van zo’n foto!

Is Jackie Groenen of Lieke Martens beter?

Dat blijft voorlopig nog de vraag. Beide dames hebben natuurlijk hun eigen kwaliteiten die ze bijzonder maken. Misschien is het ook niet zo makkelijk te bepalen wie van hen nou echt beter is. Dan zal er toch maar weer een potje Steen, Papier, Schaar moeten volgen om te kijken wie onder hen absoluut de beste is. Er zit niks anders op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...