Lieke Martens deelt zeldzame foto uit privécollectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Lieke Martens heeft haar privécollectie opengetrokken  en daar een lieve foto uit haar jeugd uit gedeeld. 

Lieke Martens is op het veld voornamelijk een pittige tante waar je geen ruzie mee moet zoeken. Maar vroeger was ze ook al een taaie. Dat komt waarschijnlijk omdat Lieke vanaf jonge leeftijd al op het voetbalveld stond. En daar gaat het er nu net even iets heftiger en harder aan toe dan bij de meeste omgevingen. Lieke groeide dus op in een verharde omgeving. Maar ze begon ooit als heel lief klein meisje. En daar deelt ze nu uit haar privé collectie een bijzondere foto van.

Lees ook: Vivianne Miedema en Lieke Martens vormen onverwacht nieuw setje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Voor Lieke was voetballen altijd heel zelfsprekend

Lieke Martens kijkt met veel plezier terug op haar jeugd, waar ze altijd kon voetballen op de club. Dat zag de knappe sporter ook als zelfsprekend, elk weekend op de club om lekker over het veld te rennen. Dat heeft zich inmiddels goed uitbetaald, want Lieke is een van de meest succesvolle voetbalvrouwen in Nederland. Zelf zegt ze over haar jeugd: “Ik kon niet wachten om lekker te trainen en om in de weekenden wedstrijden te spelen. Iets wat voor mij heel normaal was.” Zelfs nu Lieke ouder is, kijkt ze met hetzelfde enthousiasme naar de sport. Voor Lieke is voetbal alles en ze kan dan ook niet wachten om weer met voetbal bezig te gaan.

Lieke maakt zich hard voor kinderen

Voor 1 op de 11 kinderen is sporten helaas geen vanzelfsprekendheid. Meestal komt dit door geldzorgen en dat maakt het voor de kinderen moeilijk om te blijven voetballen. Lieke heeft het wel te doen met deze kinderen, dus maakt ze zich hard voor dit doel. Met Lieke kan straks elk kind in Nederland gewoon blijven voetballen zonder problemen. En dat is iets waar de prachtige voetbalster nou gelukkig van wordt. Want voetbal is nu precies iets wat je als kind goed kan gebruiken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke wordt gelukkig van voetballen

Lieke is zelf het meest gelukkig als ze op een voetbalveld staat. Dan straalt ze helemaal. Als je Lieke dus een plezier wilt doen, plaats haar dan op het gras met een bal aan haar voeten. Op die manier krijg je de meest vrolijke variant van de voetbalster voor je neus. En Lieke is het knapste als ze het meest ontspannen is, dus haar vaker op een veld zetten is in alle opzichten een geweldig idee.

Lieke Martens mag zich gerust de knapste voetbalster noemen

Van alle voetbalsters die het land rijk is, kan je Lieke wel tot een van de knappere rekenen. En dat is toch wel een hele eer, er zijn namelijk wat vrouwelijke voetbalspelers in Nederland. Lieke weet wel dat er een hoop mannen genieten van haar prachtige uitstraling en dus houdt ze iedereen graag tevreden door het plaatsen van de meest leuke foto’s op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.