Lieke Martens deelt overwinning FC Barcelona met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens heeft haar goede vorm bij FC Barcelona weer te pakken: ze scoorde schiterend en dat deelde ze trots op Instagram met deze mooie foto!

Als je Lieke Martens in je selectie hebt, dan zet je haar toch niet op de bank?! FC Barcelona speelde de eerste 70 minuten tegen Arsenal gek genoeg zónder de aanvaller uit Nederland. Bij de tegenstander stond andere Nederlandse voetbalster Vivianne Miedema wel in de basis. De twee blonde doelpuntenmachines voetballen samen voor Nederland, maar moeten in de Champions League tegen elkaar spelen. De vraag of het een slimme zet was om Martens eindelijk te wisselen voor Oshoala werd snel beantwoord: De Nederlandse voetbalster kreeg meteen een mooie kans die ze nips miste. Dat moest ze goedmaken; naast dat ze veel energie op het veld bracht scoorde ze de 4-1 vlak voor het eindsignaal. Lieke Martens deelde natuurlijk na afloop van de wedstrijd wat mooie actiefoto’s om de overwinning van Barcelona te vieren.

Lieke Martens opgetut óf op het voetbalveld: altijd mooi

Lieke Martens deelt veel foto’s en video’s met haar trouwe Instagram volgers. Hoewel voetbal toch het grootste deel van haar tijd in beslag neemt, gaat haar leven natuurlijk niet alleen maar om voetballen. Op Instagram laat Martens ook genoeg van de andere kant van haar leven zien. Ze deelt van alles: vakantiefoto’s, foto’s met vriendinnen of haar vriend Benjamin van Leer, foto’s voor covers en magazines en natuurlijk voetbalfoto’s. Dat is ook niet gek als er meerdere fotografen bij je wedstrijden komen kijken. Waar de meeste mensen druk bezig zijn met hoe ze op een Instagram foto staan, maakt het de nuchtere Nederlandse Lieke niet uit. Het leuke aan Lieke Martens is dat ze geen ‘meisje-meisje’ is. Op haar actiefoto’s tijdens de wedstrijden doet ze niet aan make-up of poseren. Toch neemt ze in haar vrije tijd er ook de tijd voor om er leuk uit te zien. Maar zowel opgetut als op het voetbalveld ziet Lieke er goed uit. Ook magazines en tijdschriften zien de schoonheid van Martens. Mede daarom én omdat ze een inspiratiebron voor veel jonge vrouwen is wordt ze voor verschillende fotoshoots gevraagd. Zo stond ze in Veronica Magazine en op de cover van Women’s Health!

Lees ook: Voetbalster Lieke Martens scoort op zomerse Instagram foto
Lieke Martens heeft mooi salaris bij Barcelona

Het vrouwenteam van FC Barcelona is sterk begonnen aan de groepsfase van de Women’s Champions League. Het team won dus met 4-1 van Arsenal, waarbij Lieke het laatste doelpunt scoorde. Ondanks dat ze bij de wedstrijd niet in de basis stond, is ze wel een van de best betaalde voetbalsters onder het vrouwenvoetbal. Martens speelt sinds 2017 al bij Barcelona en heeft zich naar de top van het vrouwenvoetbal bij de club gewerkt. Volgens loonwijzer.nl verdient Lieke daar nu ruim 250.000 euro per jaar. De winst van 5 oktober is voor de Barcelona dames een mooie start van dit Champions League seizoen. Helaas had de overwinning van Lieke Martens wel negatieve gevolgen voor haar Nederlandse teamgenoot Vivianne Miedema.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!