Lieke Klaver laat zich filmen tijdens nachtelijk onderonsje in vliegveldtoilet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver heeft weer veel plezier met haar atletiekploeg. In de nieuwste video die ze online zet, wordt er veel plezier gemaakt.

In het verre Zuid-Afrika lijkt atlete Lieke Klaver een beetje verstopt te zijn, gedreven door haar toewijding aan haar trainingskamp. Ze is flink aan het oefenen en heeft daardoor de rest van de wereld een beetje de rug toegekeerd. De Nederlandse atletiekploeg, waaronder Klaver en haar collega’s, brengen nachtelijke uren door met elkaar. Voor ze erop uittrekken, zijn ze nog even bezig met het poetsen van hun tanden. En dat doen ze colectief. En dat moment wordt natuurlijk even op beeld vastgelegd. De dames liggen helemaal dubbel van het lachen.  Bekijk de video hier!

Lees ook: Video: Atlete Lieke Klaver bereikt enorm hoogtepunt tussen trainingen door

Nachtelijk onderonsje in vliegveldtoilet met Lieke Klaver

Te midden van nachtelijke voorbereidingen voor een vlucht, laat Lieke Klaver zich filmen tijdens een spontaan onderonsje in een vliegveldtoilet. In tegenstelling tot de gebruikelijke charme die we van deze dames verwachten, laat de video een meer rauwe kant van hun persoonlijkheden zien. Ze lachen en grappen met elkaar tijdens het tandenpoetsmoment. Door de leuke praktijken van de dames, krijgen  de kijkers een glimp van een hele andere kant van de Nederlandse atletes. Natuurlijk blijven ze voor hun volgers nog net zo leuk om te volgen. Die genieten nog van elk moment. Zeker de kleine momentjes zoals deze zorgen ervoor dat Lieke interessant blijft voor haar fans. Die hebben namelijk het idee dat ze haar echt kennen op een manier die eerder hoort bij een goede vriend. Maar dan wel een goede vriend die er heel erg goed uit ziet.

Lees ook: Lieke Klaver laat temperaturen flink oplopen met foto in minimaal outfitje

Lieke Klaver doet met gemak mee met de mannen

Lieke Klaver staat bekend als een aantrekkelijke blondine. Maar daarnaast staat ze ook bekend om haar atletische prestaties en haar onderscheidende vertoning in korte pakjes. Ze staat altijd in het middelpunt van de belangstelling en toont trots haar strakke buik. Ze laat daarmee graag zien hoe gespierd ze is. Er zijn veel mannen die daardoor geïntimideerd is. Maar andersom gebeurt het eigenlijk niet: ‘Ik ben niet geïmponeerd door de mannen, ik ben tenslotte net zo gespierd.’ Lieke Klaver laat zich niet zo makkelijk imponeren door mannen. Ze is echter niet vies van de mannen, dus zodra ze een man vindt die met haar mee kan op niveau, dan kan het snel gaan.

Lieke Klaver’s impact op mannen is gigantisch

Lieke Klaver haar aanwezigheid vult elke ruimte met energie en vrolijkheid. Ze kijkt met een open blik naar de wereld en lijkt zelden uit het veld geslagen te zijn. Haar prachtige look laat veelal mannen sprakeloos achter. Ze weet in elke situatie te imponeren. Ze is een gouden sprintster die zich graag voor de camera bevindt, en waar de camera’s van houden. Lieke komt vaak opdraven in korte pakjes, die uitermate geschikt zijn voor de atletiekbaan. Maar ook op de foto smullen mannen van haar mooie outfits.

Bekijk meer van Lieke Klaver op Instagram

Wil je nou meer zien van Lieke Klaver, dan moet je even op Instagram zijn. Daar zie nog veel meer van de atlete.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.