Lieke Klaver laat volgers genieten van zijaanzicht in piepklein sportslipje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver is klaar met rennen in haar piepkleine sportslipje en laat haar volgers even genieten van een heerlijk zijaanzicht. 

Lieke Klaver heeft het EK erop zitten en dat laat ze weten op Instagram. Ze plaatst een foto waarin ze klaar is na een race en met de Nederlandse vlag loopt. Natuurlijk is dat nog niet zo bijzonder, dus wat is dan opvallend hieraan? Lieke loopt in een piepklein sportslipje en geeft ons ook nog eens een zijaanzicht. Dit betekend dat we een goed beeld op bepaalde rondingen krijgen. In de caption schrijft ze dat het EK dus is afgelopen en dat ze uitkijkt naar de volgende wedstrijden die over een paar weken zijn.

De foto wil je in ieder geval zeker niet missen, dus bekijk deze nu door hier te klikken!

Lieke Klaver ja

De uitstekende carrière van atlete Lieke Klaver

Lieke Klaver is een bekende Nederlandse atlete en heeft al veel bereikt met haar specialiteit, namelijk de sprint. De snelle blondine heeft al meegedaan aan aardig wat toernooien sinds ze tiener was, zoals het WK onder 20. Ook heeft ze haar debuut gemaakt op de Olympische Spelen in Tokyo en meegedaan aan het WK en EK. Ze heeft op deze toernooien al een paar gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen! Ze hoopt ook dit jaar in Parijs meerdere medailles bij te schrijven. Dat kan ze doen op de gemixte 4×400 meter. Samen met Femke Bol en nog twee mannen zullen ze gaan strijden voor goud. Hopelijk kunnen ze die ook echt mee naar huis nemen!

Wil je nou meer zien van Lieke Klaver

Als jij de carrière van Lieke Klaver nou helemaal bij wilt houden, neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze geeft hier genoeg updates over hoe ze zich klaarmaakt voor de opkomende toernooien. Maar ook beelden uit haar privéleven en leuke kiekjes van vakanties. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...