Leuke mannenuitjes voor tijdens de lerarenstaking

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
mannendag

Ja hoor… daar gaat je vrije dag. Dachten we dat de staking van de baan was, gaan die leraren alsnog staken. Volgens een telling van de Algemene Onderwijsbond zullen woensdag zo’n 4.300 scholen dicht blijven vanwege de landelijke onderwijsstaking. Dat is mooi k*t. Moet je alsnog thuiszitten om je verwende kind te vermaken, terwijl docent Kees al voor de zesde keer in de Goliath stapt omdat hij niet hoeft te werken vandaag.

Dumpen die handel

Geen nood, het Dordtse cultuurcentrum ToBe laat weten kinderen op hun eigen ‘kinderdag’ tijdens de staking op te vangen: “We gaan er een gezellige en creatieve dag van maken. Er zijn nog twintig plaatsen beschikbaar en als het nodig is maken wij er veertig van”. Dus vaders van Nederland, geen paniek. Trommel je vrienden op, gooi je kind in Dordrecht over het hek – of berg ze op in een Ruinerwold boerderij – en heb plezier. We hebben voor het gemak al de leukste bezigheden op een rij gezet.

Het rijk alleen

Geen kinderen betekent geen verantwoordelijkheid. En aangezien alle pretparken, zwembaden en bioscopen toch vol zitten met ouders die wel van hun kind houden is het misschien beter thuis een feestje te bouwen. Je hebt in geen jaren het huis voor jezelf gehad. Hier hebben onze voorvaderen voor gevochten. Dus neem het ervan, je verdient het!

Geen Ernie met zijn vervelende kutlach. Geen rupsje Nooitgenoeg. Geen ‘Papa, ik moet plassen.’ Haal één, twee, twaalf fusten bier en ga los met je maten. Koop een flatscreen tv. Noem je buurman een lompe zak. Neem 8 tequila shots. Kijk p***o op je flatscreen tv. Drink nog meer. Rook zes joints tegelijkertijd. Blaas een zwembadje op in je woonkamer en heb een heuse poolparty. Word bezopen. Sloop je flatscreen tv. Huur een stripper. Maar het allerbelangrijkste is dat je helemaal los gaat. Want zeg nou zelf, wanneer is de laatste keer dat je kotsend over straat bent gekropen? Inderdaad, te lang geleden.

Stuntman voor een dag

Weet je wie stoer is? Jij bent stoer! Tenminste, dat was je, voordat je aan kinderen begon. Maar die heb je vandaag niet. Vandaag ben je die stoere kerel met een welvaartsbuikje. Dus is het tijd voor iets mannelijks. Ga karten met je vrienden, rotsklimmen, bungeejumpen of parachutespringen. Of eet twaalf big tasty’s achter elkaar zonder een hartaanval te krijgen. Doe iets gevaarlijks en laat zien dat je nog leeft.

On the road again

De wind door je haren. De wereld donkergekleurd door de glazen van je zonnebril. Het geluid van de motor en de geur van verbrand rubber. Je wilt sneller, nog sneller. En vandaag kan het. Stap op je oude motor en trek erop uit. Langs de wijde vlaktes, scheurend over het asfalt, denk jij terug aan betere tijden. En even, heel even, voel je die vrijheid van vroeger. En je voelt dat je leeft!

Wat je ook gaat doen deze woensdag maak er alsjeblieft iets moois van. Terwijl de rest van de ouders met kind op de schouders door het Sprookjesbos slentert, hebben jij en je vrienden de tijd van je leven. Want aankomende woensdag pakken we onze mannelijkheid terug. Deze woensdag is het mannendag!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten