Leontine en Jada Borsato blinken uit in musical, Marco in tranen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op dinsdag 14 september waren Leontine en Jada Borsato de grote sterren van musical ‘Tweestrijd’. Natuurlijk was Marco Borsato ook aanwezig bij de première om zijn vrouw en dochter aan te moedigen en te bewonderen. Omdat hij zo trots was liet hij daarbij wel een traantje vallen.

Niet alleen Jada en Leontine Borsato hebben een rol in Tweestrijd; het vriendje van Jada, Roeland, heeft voor de muziek gezorgd. Jada Borsato liet het eerder al weten bij RTL Boulevard. De musical, geschreven door theaterschool ‘Springplank’, gaat over dromen naleven, talenten ontwikkelen, paden kiezen, gevaren overwinnen en het recht op onderwijs voor alle kinderen. Kortom, de dames hebben een serieuze weg ingeslagen.

Lees ook: Jada Borsato is trotse dochter na interview Marco Borsato

Leontine en Jada Borsato over hun musicalrol

Moeder en dochter zijn heel enthousiast over het feit dat ze dit samen kunnen doen. Vanwege de coronacrisis hebben ze een tijd moeten wachten, maar dit jaar mogen ze eindelijk. Leontine Borsato speelt een moeder van twee jongens die op een theaterschool zitten. Jada speelt de rol van een tiener die bij de jongens op school zit. Leontine vertelt dat de tieners op de school krijgen te maken met de “struggles van het leven”, maar meer kan ze niet vertellen over de inhoud van de musical.

Marco Borsato kon niet trotser zijn

Marco had natuurlijk een plekje in de zaal bemachtigd als trotse toeschouwer. Vooral zijn dochter ontroerde hem tijdens de musical. In een interview met Shownieuws geeft hij aan dat hij moest ‘janken’ omdat hij het zelfvertrouwen van zijn dochter elk jaar ziet groeien. Hij is ook onder de indruk van de talenten van Jada en daardoor moest Marco er een zakdoekje bij pakken.

Ook de Borsato-dames zijn trots op elkaar en konden niet wachten om de musical voor te dragen aan Marco.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar lichaam is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Davina Michelle deelt betoverende foto in strak korset vanuit kleedkamer

Davina Michelle heeft voor haar optredens de meest prachtige outfits, maar van dit pakje val je zowaar bijna van je stoel af. 

Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm.