‘Lekkerste voetbalster’ Ilse van Esch schreeuwt Oranje naar overwinning in véél te klein voetbalshirtje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De knapste voetbalster van Nederland, Ilse van Esch, verwent het Oranjelegioen met heerlijke foto’s in een krap voetbalshirtje!

De knappe blonde voetbalster Ilse van Esch heeft het Nederlands elftal naar de overwinning geschreeuwd. Dit deed ze in een prachtige outfit. De fans die om haar heen zaten in het stadion zullen vast niet veel van de wedstrijd hebben meegekregen met zo’n knappe blondine in de buurt. Ilse deed het er ook om, want ze had een véél te klein shirtje aan. Met die flinke voetballen van Ilse, waar ze natuurlijk vooral om bekend staat, wordt het topje alleen maar strakker. Haar volgers kunnen er in ieder geval wel van genieten. Haar support heeft in ieder geval goed geholpen, want Nederland wist de eerste wedstrijd met 1-2 te winnen van Polen. Hopelijk is ze ook aanwezig bij de komende wedstrijden! Wil jij de prachtige foto’s van de knappe blondine ook zelf even goed bewonderen? Dat kan hier beneden, of hier voor alle foto’s.

Ilse van Esch foto

Meer zien van Ilse van Esch doe je op haar Instagram

Kan jij maar geen genoegen krijgen van de knappe blondine Ilse van Esch na al deze prachtige foto’s? Neem dan ook nog zeker even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine veel foto’s in dit soort zelfde krappe voetbalshirtjes. Ze speelt zelf bij FC Eindhoven en laat ook hier regelmatig wat beelden van zien. Daarnaast is ze ook een echte voetbal liefhebster en bezoekt ze veel wedstrijden. Ze laat altijd de mooiste foto’s zien. Ilse weet precies wat haar pluspunten zijn en gooit deze dan ook altijd in de strijd. Ze is naast voetbalster ook influencer. Ze promoot wel eens producten en weet daarom precies hoe ze zichzelf zo goed mogelijk in beeld moet brengen. Daarnaast geeft ze je af en toe ook nog een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even rustig een kijkje te nemen op haar pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...