Laetitia Gerards speelt smerig spelletje op nieuwe foto Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Operazangeres Laetitia Gerards begint zich langzaam te ontpoppen als de ster van Wie is de Mol? 2022 met haar smerige spelletjes. 

Laetitia Gerards is het opvallende lichtpuntje aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 2022. Met haar streken laat ze iedereens hoofd op hol slaan. Daarbij is Laetitia een prachtige verschijning die je niet snel zal vergeten. Ze is een van de meest prachtige kandidaten van WIDM in de gehele geschiedenis van het programma. En zoals het altijd gaat bij WIDM beginnen de smerige spelletjes langzaam te starten. Alleen deze keer zijn dat geen onderlinge afspraken, verbonden en geheimzinnige deals, maar een taart in het gezicht van Laetitia.

Lees ook: Deze foto laat zien waarom Laetitia Gerards de lekkerste deelnemer van WIDM is
Laetitia moet vieze dingen doen in nieuwe aflevering van Wie is de Mol?

Het voorstukje van de nieuwe aflevering van WIDM laat zien dat de kandidaten zich bezig zullen houden met hele vieze en smerige opdrachten. Zo moeten ze lekker ploeteren door etenswaren op zoek naar munten. En dat werd een heerlijke kliederboel zo te zien. Gelukkig is Laetitia niet vies van een beetje vies worden en dus dook ze vol de opdracht in. Dat had blijkbaar wel tot gevolg dat ze uiteindelijk een taart in haar gezicht kreeg. Dat zie je dan weer niet in het filmpje, maar het is een mooie aanleiding om de nieuwe aflevering van WIDM lekker op je gemak te gaan bekijken. Er staan namelijk weer een hoop spannende en blijkbaar dus vieze dingen te gebeuren, die je absoluut gezien moet hebben.

Laetitia is dol op avontuur op foto WIDM

Toen de productie van WIDM Laetitia belde of ze het leuk vond om mee te doen aan dit spannende avonturenprogramma, hoefde de robuuste roodharige geen moment na te denken. Maar natuurlijk vond ze het een leuk idee om mee te doen. Laetitia is enorm avontuurlijk aangelegd, dus meedoen aan WIDM is een soort droom die uitkomt. De hele reden dat de prachtige zangeres op een podium staat is zodat ze een beetje avontuur meemaakt. Daar leeft ze voor. De adrenaline kick die Wie is de Mol? geeft, gaf Laetitia weer een beetje energie. En dat had ze wel nodig, want ze heeft het hele jaar praktisch stil gezeten vanwege de pandemie. Een beetje spanning en sensatie doen haar dus goed. Dat zie je ook aan de foto’s van WIDM. Daar straalt Laetitia een hoop plezier uit. Ze heeft het enorm naar haar zin tijdens de spannende proeven.

Hopelijk blijft Laetitia nog even hangen

Bij WIDM weet je nooit hoe lang een kandidaat in het spel blijft, maar het is te hopen voor Laetitia dat ze nog eventjes in het spel blijft. Ze lijkt namelijk enorm veel plezier te hebben tijdens het spelletje, dus gun je het haar om nog even te kunnen genieten van het prachtige avontuur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...