Kuzu heeft niet goed nageDENKt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De coronacrisis eist niet alleen mensenlevens. Er sneuvelen ook genoeg politieke carrières in deze tijd. Nadat Nederland al afscheid nam van de Minister van Volksgezondheid en Sport (Bruno Bruins), vertrekt DENK-voorman Tunahan Kuzu nu als een dief in de nacht uit de Tweede Kamer. Reden? ‘Grensoverschijdend gedrag’ met een medewerker. Inderdaad, da’s niet zo goed nageDENKt van deze vrolijke vriend. 

Tunahan Kuzu bestormde het Nederlandse, politieke toneel als de grote leider van DENK. DENK is één van de politieke partijen in Nederland en deze partij ontstond als een soort reactie op de PVV van Geert Wilders. Riep Geert om minder islamieten, dan riep Kuzu dat je beter met een hoofddoek dan met dat gebleekte kapsel kon rondlopen.

Je kan het waarschijnlijk al uittekenen: dit was goed voor televisiekijkend Nederland, maar voor de rest was het vooral een blauwdruk voor gezever, gezeik en gezanik. We zullen je niet vervelen met de lijst van incidenten, al heeft de reden dat Kuzu nu vertrekt als partijleider geen enkel band met andere partijen of verkiezingen.

Kuzu blijkt geen naDENKer

Kuzu zou namelijk een affaire hebben gehad met één van zijn medewerkers bij de politieke partij. Dan DENK je: was deze man niet ook ’n gelukkig getrouwd man? Jazeker! Kom je daar als een publiek persoon mee weg? Natúúrlijk niet.

Met andere woorden: Kuzu blijkt niet echt goed nageDENKt te hebben over de actie. Ten minste, als we de vrouw mogen geloven die deze klok heeft geluid. Zij beschuldigt Kuzu van ‘machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag’. Beschuldigingen die Kuzu in deze kwestie uiteraard in alle toonaarden ontkent.

Goede Tijden, Slechte Tijden gaat tóch door

Met andere woorden: ben je helemaal van de wap omdat Meerdijk straks echt op lock-down gaat, dan heb je met deze Haagse soap in ieder geval een goed alternatief. Hoewel Kuzu inmiddels vertrokken is uit het Binnenhof, lijkt alles erop uit te wijzen dat we hier de laatste regels nog niet over gelezen hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!