Koningin Maxima viert Koningsdag met speciale uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer bijna Koningsdag. En die gaat er dit jaar toch even anders aan toe dan normaal. Waar voorheen alle straten oranje kleurden en mensen met veel geluid de straat op gingen wordt Koningsdag dit jaar toch vooral thuis gevierd. Ook Koningin Maxima viert dit jaar het grootste Nederlandse feest even anders. Zij en haar familie schuiven namelijk aan bij een livestream.

Normaal gesproken is het hoogtepunt van Koningsdag toch wel Koningin Maxima en haar betoverende outfits. Als leading lady van Nederland geeft ze alle vrouwen het goede voorbeeld. De voorgaande jaren heb je erg goed kunnen genieten van alle verschillende rokjes, jurkjes en andere zomerse kleding die onze Koningin uit haar kledingpaleis tevoorschijn  tovert. Dit jaar is dat net even anders.

Lees ook: Wie is de mooiste vrouw met een accentje?
Geheime locatie

De Oranjes, waaronder dus Koningin Maxima, zijn dit jaar op een geheime locatie in Eindhoven. Daar maken ze een speciale online, en tv-uitzending. Dus in plaats van de koets en vele werkbezoekjes en de lentezon, wordt het bankhangen in een broekpak. Net een soort mega Zoom-call, zoals iedere Nederlander die nu bijna dagelijks heeft. Nog nooit kon je jezelf dus zo verplaatsen in het koninklijk huis. Natuurlijk zal er wel ouderwets gezwaaid worden naar het volk. Alleen deze keer met een camera ertussen.
Wie is de Koning?

Een spannende tv-uitzending, op een geheime locatie in een speciaal gebouw in het zuiden van het land? Je zou bijna denken dat de Koninklijke familie bezig is met het opnemen van seizoen 2 van De Verraders of een erg royale editie van Wie is de Mol? Helaas wordt het een iets traditioneler programma. Maar dat is op zich helemaal niet erg. Je kan namelijk nog steeds een middag ongestoord genieten van onze leuke Koningin.
Geen pracht en praal

Hoewel er dit jaar niet zoveel pracht en praal gemoeid gaat met Koningsdag, kunnen we gelukkig nog terugdenken aan al die vorige mooie edities. Want als er een ding zeker is, dan is het dat Koningin Maxima er altijd wel een feestje van weet te maken. Of dat nu vanuit een bloeiend stadshart of vanuit een geheime studio is. Het blijft toch een beetje een temperamentvolle vrouw, zelfs na al die jaren in Nederland. Blik hieronder even terug op haar outfits van de voorgaande jaren.

mannen van stand

Je zou het niet zeggen, maar het is toch echt zo. Koningin Maxima wordt volgende maand 50 jaar. Ter gelegenheid van haar verjaardag verschijnt een biografie over haar leven. En voor dat boek wordt er diep gegraven in het verleden van de Koningin, zowel in Nederland als in Argentinië. Er worden bijzondere uitspraken gedaan in de biografie. Zo wilde Koningin Maxima graag een “man van stand”. De meeste van haar partners hadden toch wel een bepaald aanzien en stonden hoog op de maatschappelijke ladder. Dat was best wel een spannende onthulling. Gelukkig voor Nederland viel de Argentijnse schone uiteindelijk voor de charmes van de koning, die destijds vooral bekend stond als Prins Pils.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.