Koningin Maxima viert Koningsdag met speciale uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer bijna Koningsdag. En die gaat er dit jaar toch even anders aan toe dan normaal. Waar voorheen alle straten oranje kleurden en mensen met veel geluid de straat op gingen wordt Koningsdag dit jaar toch vooral thuis gevierd. Ook Koningin Maxima viert dit jaar het grootste Nederlandse feest even anders. Zij en haar familie schuiven namelijk aan bij een livestream.

Normaal gesproken is het hoogtepunt van Koningsdag toch wel Koningin Maxima en haar betoverende outfits. Als leading lady van Nederland geeft ze alle vrouwen het goede voorbeeld. De voorgaande jaren heb je erg goed kunnen genieten van alle verschillende rokjes, jurkjes en andere zomerse kleding die onze Koningin uit haar kledingpaleis tevoorschijn  tovert. Dit jaar is dat net even anders.

Lees ook: Wie is de mooiste vrouw met een accentje?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima)

Geheime locatie

De Oranjes, waaronder dus Koningin Maxima, zijn dit jaar op een geheime locatie in Eindhoven. Daar maken ze een speciale online, en tv-uitzending. Dus in plaats van de koets en vele werkbezoekjes en de lentezon, wordt het bankhangen in een broekpak. Net een soort mega Zoom-call, zoals iedere Nederlander die nu bijna dagelijks heeft. Nog nooit kon je jezelf dus zo verplaatsen in het koninklijk huis. Natuurlijk zal er wel ouderwets gezwaaid worden naar het volk. Alleen deze keer met een camera ertussen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Wie is de Koning?

Een spannende tv-uitzending, op een geheime locatie in een speciaal gebouw in het zuiden van het land? Je zou bijna denken dat de Koninklijke familie bezig is met het opnemen van seizoen 2 van De Verraders of een erg royale editie van Wie is de Mol? Helaas wordt het een iets traditioneler programma. Maar dat is op zich helemaal niet erg. Je kan namelijk nog steeds een middag ongestoord genieten van onze leuke Koningin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima)

Geen pracht en praal

Hoewel er dit jaar niet zoveel pracht en praal gemoeid gaat met Koningsdag, kunnen we gelukkig nog terugdenken aan al die vorige mooie edities. Want als er een ding zeker is, dan is het dat Koningin Maxima er altijd wel een feestje van weet te maken. Of dat nu vanuit een bloeiend stadshart of vanuit een geheime studio is. Het blijft toch een beetje een temperamentvolle vrouw, zelfs na al die jaren in Nederland. Blik hieronder even terug op haar outfits van de voorgaande jaren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima)

mannen van stand

Je zou het niet zeggen, maar het is toch echt zo. Koningin Maxima wordt volgende maand 50 jaar. Ter gelegenheid van haar verjaardag verschijnt een biografie over haar leven. En voor dat boek wordt er diep gegraven in het verleden van de Koningin, zowel in Nederland als in Argentinië. Er worden bijzondere uitspraken gedaan in de biografie. Zo wilde Koningin Maxima graag een “man van stand”. De meeste van haar partners hadden toch wel een bepaald aanzien en stonden hoog op de maatschappelijke ladder. Dat was best wel een spannende onthulling. Gelukkig voor Nederland viel de Argentijnse schone uiteindelijk voor de charmes van de koning, die destijds vooral bekend stond als Prins Pils.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yolanthe Cabau geniet van schitterend uitzicht met knalgeel attribuut

Yolanthe Cabau van Kasbergen zet zich volledig in voor een gezondere leefstijl. Ze heeft nu waterflessen laten maken om mensen meer water te laten drinken.

Foto: Bloedfanatieke Laetitia Gerards raakt gewond tijdens Wie Is De Mol

Laetitia Gerards i een van de meest fanatieke kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar haar fanatisme heeft haar nu een blessure opgeleverd.

Geniaal: John de Mol bezorgt zoon Johnny eindelijk goede kijkcijfers bij HLF8

John de Mol is deze week erg in opspraak met zijn uitspraken die hij deed bij de beruchte TVOH uitzending van BOOS. Maar zoon Johnny kan er wel van genieten.