Kom alvast in Kerstsfeer met Lisa, Amy en Shelley van OG3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De meiden van OG3NE slaan Sinterklaas over en zijn al helemaal in de Kerstsfeer! Van hun nieuwste serie foto’s word je warm!

Je kunt je handen warmen aan een knisperend vuurtje, maar de nieuwste Kerstfoto’s van OG3NE bekijken heeft hetzelfde effect! Lisa, Amy en Shelley Vol zijn alvast helemaal in de Kerstsfeer. De drie zusjes poseerden bij de kerstboom, trokken een flesje open en gingen lekker bij de haard zitten…

Lees ook: Shelley Vol is leukste OG3NE-zusje’

OG3NE in Kerstsfeer

De meiden van OG3NE zijn hun tijd vaak ver vooruit. Lisa, Amy en Shelley waren de eersten die coronaproof concerten gaven, zijn op dit moment al bezig met de voorbereiding op hun Valentijnsconcerten, en hebben de kerstboom ook alvast opgetuigd! Zonde om niet alvast wat sfeer verhogende Kerstfoto’s te maken, toch? Inderdaad!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Gerelateerde berichten