Knipogende Suzanne Schulting geeft showtje weg op straat in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Suzanne Schulting heeft een nieuwe video online staan waar haar volgers echt wel enorm van kunnen smullen. 

Suzanne Schulting knipoogt naar haar volgers

Met haar lange bruine haren, wapperend in de wind, geeft Suzanne Schulting op straat best wel een show weg. De schaatsster is namelijk bezig met een shoot in het donker en dat ziet er natuurlijk allemaal vrij spannend uit. De schaatsster neemt een aantal bijzondere poses aan terwijl ze wordt gefilmd. En natuurlijk moet ze even wat bijzondere dingen doen voor haar fans, dus geeft Suzanne eerst een knipoog en vervolgens een aantal blikken richting haar fans. En dat is toch wel genoeg om hen te doen smelten. De fans van Suzanne Schulting zitten er helemaal klaar voor. Die houden het haast niet meer. De brunette weet dan ook precies hoe ze haar volgers het beste moet verwennen. Dat doet ze namelijk ontzettend goed met dit soort fijne video’s.

Het kleine pakje van Suzanne Schulting

Natuurlijk zijn de poses en de bewegingen van Suzanne Schulting bewonderingswaardig, maar het is haar kleine topje dat pas echt de aandacht trekt. Het kledingstuk bedekt maar weinig van de schaatsster, maar toch vindt Suzanne het een fijne outfit om in rond te lopen. En je kan haar daar geen ongelijk in geven, aangezien ze er werkelijk waar prachtig uit ziet in dit pakje. Suzanne weet met haar kleding al haar mannelijk fans wel flink op hol te laten slaan. Die worden namelijk helemaal wild van de kledingkeuzes van de schaatsster.

Heeft Suzanne Schulting het niet koud in dit pakje?

De schaatsster is normaal natuurlijk van die strakke schaatspakjes gewend, maar die zijn juist erg warm. In tegenstelling tot deze outfit die er nogal koud uit ziet. Houdt Suzanne het zo wel uit op straat? Ze doet in ieder geval alsof ze er niet door wordt beïnvloed. Het resultaat is dat Suzanne een video heeft waar haar volgers nog lang van zullen genieten. De brunette maakt wel eens vaker video’s voor haar fans, maar deze spant toch wel echt de kroon. De brunette weet haar volgers flink van hun stuk te brengen met het warme filmpje. Misschien zorgt dat er ook wel voor dat ze niks van de kou voelt.

De blik van Suzanne Schulting betovert iedereen

De schaatsster weet met haar bijzondere poses iedereen al flink van slag te brengen, maar de manier waarop ze in de camera kijkt maakt het natuurlijk helemaal af. De schaatsster weet dat op zo’n zwoele manier te doen dat haar volgers gelijk betoverd raken. Die kunnen haast niet anders dan blijven kijken naar de schaatsster haar video. Want wegkijken kan niet meer als je in de greep bent van de blikken van Suzanne Schulting. Als je diep in haar ogen hebt gekeken, dan ben je tot over je oren smoorverliefd op de schaatsster. En met goede reden, want ze is dan ook een ontzettend knappe dame. De video van Suzanne Schulting valt eigenlijk bij iedereen ontzettend goed in de smaak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!