Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) geeft enorme knal tijdens wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de schaatshal heeft de 24-jarige schaatsster Michelle de Jong indruk gemaakt met een verbluffende knal…

Niet alleen op het ijs, maar ook langs de schaatsbaan bewijst de talentvolle 24-jarige schaatsster Michelle de Jong haar veelzijdigheid. Naast het verpletteren van tegenstanders tijdens wedstrijden, is Michelle regelmatig te vinden langs de ijsbaan. Hier wordt ze niet alleen bewonderd wordt voor haar indrukwekkende schaatsprestaties, maar ook voor het geven van het startschot.

Michelle de Jong knalt erop los

Michelle de Jong knalt erop los, niet alleen op het ijs maar ook ernaast als een opvallende aanwezigheid langs de schaatsbaan. Deze 24-jarige schaatsster gaat verder dan alleen presteren op de schaatsbaan; ze schittert in de spotlights als het startschotgever en een inspirerende ambassadeur van de schaatssport. Haar veelzijdigheid komt tot uiting terwijl ze niet alleen haar tegenstanders uitdaagt op het ijs, maar ook de schaatsliefhebbers langs de baan boeit. Michelle’s aanwezigheid straalt! Zo is ze niet alleen een concurrent om te verslaan op het ijs, maar ook een echt rolmodel dat de schaatssport ten goede komt.

Michelle de Jong brengt ook de sportschool naar een hoger niveau

Michelle de Jong brengt ook de sportschool naar een hoger niveau. De schaatsster deelt, niet voor de eerste keer, haar toewijding aan fysieke fitheid en krachttraining. Zo laat ze laat zien dat haar krachten niet beperkt blijven tot het ijs. Met een trainingsregime dat even indrukwekkend is als haar schaatsvaardigheden, inspireert Michelle anderen om ook te streven naar een gezonde levensstijl. Haar vastberadenheid om als atlete te groeien is niet het enige wat haar aanwezigheid in de sportschool illustreert. Daarnaast is het ook haar rol als influencer die aanzet tot welzijn en lichamelijke veerkracht buiten de schaatsbanen.

Michelle de Jong straalt in campagnes voor XXLNutrition

Michelle de Jong harkt een extra centje binnen door te schitteren in de campagnes voor XXL Nutrition. Hier laat ze zich consequent van haar beste en meest sportieve kant zien. Met regelmatige posts fungeert ze ook als een overtuigende ambassadeur voor het merk. Haar betrokkenheid bij XXL Nutrition gaat verder dan alleen beelden; Michelle de Jong draagt bij aan de groei van het merk door haar enthousiasme ervoor! Door haar positieve uitstraling en toewijding aan een gezonde levensstijl draagt ze niet alleen bij aan de campagnesucces van XXL Nutrition, maar vergroot ze ook de aantrekkingskracht van het merk, wat leidt tot meer klandizie.

Michelle de Jong floreert in de zon

In de schitterende gloed van de zon komt Michelle de Jong helemaal tot haar recht. Op dit vakantiekiekje weet ze precies wat ze doet. Met een zwoele blik trekt ze moeiteloos de aandacht en laat ze zien dat haar talent niet beperkt blijft tot het ijs. In deze stralende setting komt haar veelzijdigheid naar voren. Michelle is niet alleen een indrukwekkende sportster, maar ook een plaatje voor het oog. Michelle de Jong floreert werkelijk in het warme licht van de zon, waar haar zinderende aanwezigheid niet onopgemerkt blijft. Uit de louter positieve reacties die onder het bericht staan valt andermaal haar populariteit wel op te maken.

Meer zien van Michelle de Jong? Kijk op Instagram

Op Instagram heeft de mooie schaatsster nog veel meer leuke foto’s voor haar volgers klaar staan. En die kan je allemaal makkelijk bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...