Knaloranje Sylvie Meis deelt foto van levensgevaarlijke hakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is af en toe wel van de bijzondere combinaties. Zo heeft ze een paar levensgevaarlijke hakjes gevonden voor bij haar outfit.

Gevaarlijke combinaties, daar houdt Sylvie Meis wel van. Standaard en brave kleding, daar moet ze absoluut niks van hebben. Dus was het bloedmooie model op zoek naar een paar hakjes waarmee ze iedereen kon imponeren. En die heeft ze u wel gevonden. De felgekleurde hakjes steken goed af tegen de knaloranje outfit van Sylvie. Een beetje een aparte combinatie, maar toch staat die het model niet verkeerd.

Lees ook: Video: Sylvie Meis is verreweg de mooiste vrouw op Love Island

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie is trots op haar roze hakjes

Vol trots kijkt Sylvie richting de camera om aan te geven hoe blij ze is met haar nieuwe hakjes. Roze en oranje lijken een beetje de kleuren van Sylvie te zijn. Ze wordt vaker gezien in die kleuren. De gevaarlijke hakjes zorgen er natuurlijk wel voor dat de aandacht gelijk daarnaartoe wordt getrokken. Zo krijgen ook Sylvie haar prachtige lange benen de aandacht die ze verdienen, die vallen dan namelijk ook gelijk meer op.

Sylvie draagt plaatst veel oranje foto’s

Misschien dat Sylvie zich alvast aan het voorbereiden is op het wk met al die oranje outfits, want ze heeft er wel heel erg veel. En die moet ze in korte tijd natuurlijk ook allemaal laten zien. Sylvie is zo blij met haar verleidelijke kleding, dat ze al haar oranje pakjes deelt op haar Instagram pagina. Haar volgers zijn haar natuurlijk zeer dankbaar hiervoor. Die krijgen elke dag een nieuw plaatje van het prachtige lichaam van Sylvie Meis. En dat voelt toch een klein beetje als een cadeautje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie is zo te zien erg tevreden met oranje outfits

Sylvie zelf is zo te zien erg tevreden met haar oranje pakjes. Ze moet er dan ook een klein beetje van glimlachen. Het is misschien wel heel veel oranje bij Sylvie de laatste tijd, maar dat vindt het model niet zo erg. Die maakt zich daar niet druk om. Volgende week plaatst ze wel weer wat meer diverse foto’s. Maar deze week voelt ze zich oraje. En dat mag de hele wereld weten. Sylvie deelt haar smaak graag met anderen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Komt Sylvie Meis terug naar Nederland?

Het beeldschone model van Nederlandse bodem woont en werkt al een lange tijd in Duitsland. Dat vinden de meeste Nederlanders toch erg jammer. Die willen Sylvie het liefste weer terug in Nederland hebben. Maar misschien kondigt Sylvie met haar oranje outfits juist haar terugkeer naar Nederland aan. Dat zou wel erg mooi zijn. Ze laat in ieder geval zien dat ze Nederland niet is vergeten met haar oranje outfits. En dat zal de meeste van haar Nederlandse volgers toch wel goed doen. Sylvie blijft aan hen denken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.