Kletsnatte Jutta Leerdam laat zich filmen door Jake Paul in kleinste setje badkleding ooit (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Schaatsster Jutta Leerdam laat zichzelf helemaal zien wanneer Jake Paul haar filmt in weinig kleding!

Jutta Leerdam is weer in California bij haar vriend Jake Paul. Ze is ook hartstikke blij om eindelijk weer met haar vriend te zijn en buiten veel trainen voor aankomende wedstrijden verdient ze het dan ook echt wel om eventjes met haar vriend te relaxen. En dat doet ze dan ook zeker! Ook krijgen we gelukkig de leuke beelden dan ook te zien.

Jake Paul filmt Jutta Leerdam wanneer ze bijna niks aanheeft

Jutta Leerdam is bij Jake Paul thuis en hij heeft daar een enorm groot zwembad, dan is het ook niet raar om er een leuk feestje te geven! We zien dan ook dat Jake Paul wat van zijn vrienden heeft uitgenodigd en ze een voor een het zwembad in springen, dus ook Jutta! Maar wat ze aanheeft trekt toch meer de aandacht dan haar sprong in het water. Onze schaatsster draagt namelijk een topje en broekje die natuurlijk bedoeld zijn om in te zwemmen, en het staat Jutta dan ook echt geweldig want zo kan je al haar vormen perfect bekijken!

Klik dan ook snel hier om de video te bekijken.

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen op stranddate

Onze schaatsster Jutta Leerdam is ook nog samen met Jake Paul in dezelfde kleding nog naar het strand gegaan voor een leuke date. We kunnen dan dankzij Jake de kleding die ze draagt nog beter zien en natuurlijk ook haar vormen. Vooral de achterkant komt veel voor in de video waardoor alle volgers van de schaatsster eventjes kunnen genieten van de beelden. De twee hebben het dus overduidelijk erg naar hun zin samen en zullen vast nog meer leuke beelden met iedereen delen!

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen op stranddate

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram en Tiktok

Kan jij maar geen genoegen krijgen van de blonde schaatsster Jutta Leerdam? Neem dan ook zeker even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! De blondine plaatst veel foto’s van alle leuke dingen die ze nu meemaakt met haar vriendje Jake Paul. Ook heeft Jutta een Tiktok account waar ze nog meer verschillende kiekjes geeft van haar leven. Beide kanalen zijn het zeker waard om eventjes te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...