Klagende Marieke Elsinga staat op springen op persoonlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga houdt enorm van het maken van een ommetje. Maar niet vandaag, aangezien ze bijna op springen stond. 

Presentatrice Foto: Marieke Elsinga beleeft spannend avondje met blonde vriendin

Marieke mocht niet naar binnen bij koffiezaakje

Gelukkig weet Marieke in deze tijd nog een beetje te genieten van de dingen die je nog wel mag en kan, waaronder dus een wandeling maken. Alleen werd dit pleziertje haar hardnekkig door de neus geboord toen ze niet naar binnen mocht bij een koffiezaakje om heel eventjes gebruik te kunnen maken van het toilet. Marieke rekende snel haar koffie af en ging maar op huis aan, waar ze ongelimiteerd toegang had tot haar porseleinen troon. Het is een probleem waar iedereen tegenwoordig mee te maken heeft. Nu je bijna niks meer kan doen, behalve af en toe een wandeling maken, en geen enkele winkel mensen toe mag laten, wordt het doen van je behoefte toch een stuk ingewikkelder zo halverwege de dag. Marieke schaamt zich trouwens niet voor het delen van deze intieme informatie. Ze vindt dat iedereen haar onvrede over de huidige situatie even aan moet horen.

Marieke beleefde gelukkig later een ontzettend leuke avond

Ondanks haar verschrikkelijke ervaring tijdens het wandelen, besloot Marieke om er toch nog een mooie dag van te maken. Dat deed ze door lekker met een vriendin op de bank te belanden. Een filmpje aanzetten en een goede kop thee erbij helpen enorm om de stress van de dag van je af te laten glijden. Marieke besluit om een keer een avondje lekker ouderwets te ontspannen. Niets of niemand zal haar storen in haar missie een rustig avondje te hebben. En groot gelijk heeft ze. Na een drukke dag werk is er natuurlijk niks lekkerder dan even thuis op de bank te hangen.

Marieke haar kat staat klaar om de rust te verstoren op gemene foto

Als er iemand is die de rust van Marieke nog kan verstoren, dan is het wel haar kat Kiki. Met haar valse blik wacht ze tot het juiste moment om Marieke haar rustige avond te veranderen in een regelrechte nachtmerrie. Sluw bedenkt Kiki allerlei plannetjes om Marieke het leven zuur te maken. Zal ze straks als eerste de telefoon van tafel gooien, of toch een vol glas omver lopen. Als het aan Kiki ligt heeft Marieke geen moment rust.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!