Kim Kötter slikt niet alles in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kim Kötter Expeditie Robinson

Er is deze week weer één van onze favoriete Expeditie Robinson-deelnemers gesneuveld! Kim Kötter kwam onverhoopt op Duivelseiland terecht, en moest het daar opnemen tegen haar aartsrivaal Mariana. De promo’s hintten al naar vieze beestjes, onsmakelijke hapjes en dierlijke producten waar je kokhalsneigingen van krijgt: Eindelijk weer een eetproef! Helaas liep het allemaal uit op een deceptie. We zagen in Kim juist een echte slikker, maar ze bleek juist een spuger te zijn. Dat kwam haar uiteindelijk duur te staan…

Eigenaardige eetproef

De beste eetproeven in Expeditie Robinson zien er uit als zo’n oude Fear Factor-aflevering: een rij wanhopige deelnemers en een plank vol stierenkloten, paardenzaad en balut-eieren. Waartoe een mens al niet bereid is om een tv-programma te ‘winnen’! Tranen, kokhalsgeluiden, kots-emmertjes… heerlijk toch? Tot onze teleurstelling was er deze aflevering echter een puzzel-element aan toegevoegd. Kim en Mariana konden kiezen: smerige zooi eten en makkelijker puzzelen, of niks eten en de puzzel helemaal zelf oplossen. Aangezien de puzzel niet ontzettend lastig was, lieten de dames alle inheemse lekkernijen aan zich voorbijgaan…

of spugen?

Ze lagen er kuikenembryo’s, koeienogen… er werd wel even naar gekeken en aan geroken, maar ? Ho maar! Mariana stortte zich meteen op het cijferpuzzeltje, waardoor Kim ook aan de slag moest. De voormalig Miss Nederland raakte in paniek van de puzzeldrift van haar concurrente, en ging een beetje heen en weer rennen tussen de puzzel en het tafeltje met lekkernijen. Dat kostte Kim de kop. Maar trots dat ze was! Ze begroef zelfs de strijdbijl met de meedogenloze Mariana, die tot de grootste schrik van alle deelnemers weer op het grote eiland verscheen. Daar verviel ze meteen weer in haar oude rol. The Bitch is Back!

Titanenstrijd

Waar Youtuber Kalvijn meteen via de achterdeur uit de show verdween, bleek Mariana een superschurk waar de programmamakers duidelijk nog geen afscheid van wilden nemen. Haar langlopende vete met rapper Akwasi is wat ons betreft al bijna rijp voor een verfilming. Van superschurk Mariana zijn we nog lang niet af hoor, die laat zich niet zomaar uit het stuk schrijven. Als het écht moet, zal ze ook die kuikentjes met liefde verorberen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.