Kim Holland wenst Oranje geluk op EK op haar eigen manier met ludieke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de Johan Cruijff Arena wordt het eerste EK groepsduel van Oranje tegen Oekraïne gespeeld. Heel Nederland staat achter Oranje, al helemaal Kim Holland. 

Het Nederlands elftal speelt hun eerste groepsduel van het EK in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd tegen Oekraïne belooft een mooie pot te worden. Het Nederlands elftal en Frank de Boer zijn er klaar voor. Maar de spanning loopt wel op. Daarom besloot Kim Holland, producent en actrice van ‘volwassen films’ om de jongens van Oranje op haar geheel eigen wijze even geluk te wensen met hun eerste match. En dat doet ze met een bemoedigende video.

Lees ook: Kim Holland College opent de deuren
Een wel hele speciale groet

Kim Holland staat nu niet bepaald bekend voor het blad voor haar mond. Sterker nog, ze zegt wat ze denkt en is extreem open over alles. Dat moet ook wel, gezien haar beroep. Wel draagt ze het Nederlands elftal een warm hart toe. Ze is een echte Oranje fan en zou het geweldig vinden als het bondscoach Frank de Boer en zijn elftal lukt om de winst in de wacht te slepen. Daarom besloot ze om de jongens een beetje aan te moedigen met een wel heel bijzondere video. En die kan je hier bekijken!
Holland zit klaar, scoren maar

“Holland zit er klaar voor, dus we gaan ervoor. Scoren maar!” is de boodschap die de ‘actrice’ graag nog even overbrengt aan de mannen van het Nederlands elftal. En na zulke lieve en bemoedigende woorden kan het haast niet anders dat de heren twee keer zo hard hun best doen tijdens de match. Kim wil je natuurlijk niet teleurstellen. Zeker niet als ze zo hard haar best doet om de mannen van Oranje een hartje onder de riem te steken. Misschien dat ze net voor de wedstrijd de video van Kim nog even afspelen in de kleedkamer als een soort laatste aanmoediging voordat ze het veld betreden. En als ze het veld dan betreden en de sterren van de hemel spelen, dan zullen ze hun eerste winst op het EK opdragen aan Kim Holland!

Het zit hem in de naam

Het is niet heel gek dat kim nogal trots is op de Hollandse jongens. Holland zit letterlijk in haar naam. Ze kan haast niet anders da de mannen van het Nederlands elftal even een extra beetje aanmoedigen. Dat is dat stukje Hollandse trots dat weer even omhoog komt zetten. Daarbij zal het voor Kim niet de eerste keer zijn dat ze elf mannen tegelijk bemoedigend heeft toegesproken. Al zal dat wel in een hele andere video geweest zijn. In ieder geval zal Kim vanavond klaar zitten om de eerste match van Nederland op het Ek goed te kunnen volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...