Kijktips: Deze films en series moet je in September gezien hebben op Netflix!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Netflix heeft best wel wat nieuwe films en series klaar staan in September. En daar moet je de volgende simpelweg van gezien hebben!

Er is een hoop te zien op de streaminggigant. Netflix heeft zeker geen tekort aan goede films en series. En in September worden er even nog wat nieuwe films en series aan toegevoegd. Maar hoe weet je als kijker wat je precies moet gaan zien de komende maand? Het wordt je dan ook niet makkelijk gemaakt met al die nieuwe films en series. Hieronder vind je gelukkig een simpel overzicht van alle films en series die je in September gezien moet hebben op Netflix!

American Underdog is de film aanrader deze zomer

Een supermarktmedewerker wordt gerekruteerd als professioneel footballspeler en krijgt de kans om een ster te worden in de Super Bowl. Dat is waar American Underdog over gaat. Het emotionele verhaal is gebaseerd op waargebeurde evenementen. De hoofdrol wordt gespeeld door Zachary Levi, die je waarschijnlijk kent van de komische serie Chuck of zijn rol in de DC film Shazam!, waar hij een superheld speelt. Het is daarmee een meer serieuze rol voor de acteur, die mag gaan bewijzen wat hij in zich heeft. De trailer voorspelt in ieder geval veel goeds.

Nieuw seizoen van Cobra Kai verschijnt deze maand op Netflix

Cobra Kai speelt zich 30 jaar na The Karate Kid af. Johnny Lawrence is op zoek naar verlossing en staat op het punt zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Hierdoor speelt zijn oude rivaliteit met de succesvolle Daniel LaRusso weer op, die zijn leven in balans probeert te houden zonder zijn mentor Mr. Miyagi. Voor fans van de oude films is er een hoop om van te genieten, maar ook voor nieuwe fans is Cobra Kai een ontzettend interessante en fijne serie om te kijken. Als je de eerdere seizoenen nog niet gezien hebt, dan is het zeker de moeite waard om deze te bingen, voordat het vijfde seizoen straks begint. Met Cobra Kai vul je jouw Septemberdagen wel. De serie is oprecht, hartverwarmend en bevat alles wat je tof vond aan The Karate Kid. 

Eindelijk is hij hier! Lord of the Rings: The Rings of Power

Het is een klein beetje valsspelen, aangezien deze serie uitkomt op Amazon Prime en dus niet op Netflix. Maar je kan het onmogelijk over de nieuwe September releases hebben zonder The Rings of Power te noemen. De serie speelt zich af zo’n tweeduizend jaar voor Frodo de ring in handen kreeg en is een episch verhaal binnen de wereld van Tolkien. De serie focust zich op meerdere verhaallijnen, waaronder het smeden van de ringen door de duistere heer Sauron. Een spannende serie dus. Voor liefhebbers van fantasy is het sowieso een goede maand, want op HBO Max is net House of the Dragonde prequel van Game of Thrones gelanceerd. En ook die serie is erg de moeite waard om te checken. Misschien handig om met je vrienden wat streaming abonnementen te gaan delen de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.