Kijker geschokt door vreemd optreden Anouk bij RTL Boulevard: “Debiele bewegingen”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maandagavond was zangeres Anouk te gast bij de uitzending van RTL Boulevard. Ze voerde twee nummers op en liet kijkers in shock achter. 

Onwijs veel kritiek op Anouk’s bezoek aan RTL Boulevard

De reacties online op Anouk haar nieuwste show waren niet mis. Die varieerden van ”Wat een beest is zij toch!!!!” tot aan ”Mens wat een tering herrie was dat zeg….. moest dat nu echt in RTL Boulevard ???”. De uitzending van maandagavond bij RTL Boulevard stond grotendeels in het teken van de liveshow van Anouk. De comments ontploften op alle sociale media platforms. Kijkers waren verbaasd over het feit dat er een liveoptreden plaatsvond van de rockartiest. Dit gebeurt namelijk nooit bij RTL Boulevard. Anouk kwam langs om haar nieuwste concerten te promoten, iets wat ook niet onopgemerkt bleef door kijkers. Op Instagram werd er in de reacties hevig gespeculeerd over de hoogte van het bedrag voor de promotie, dat Anouk zou moeten hebben betaald aan RTL.

Lees ook: Foto: Zangeres Anouk deelt aparte foto uit privé collectie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Anouk krijgt flinke stortvloed aan opmerkingen over zich heen

Anderen haten op de zendtijd die ze heeft gekregen, volgens een enkeling zou een promotie nooit zoveel zendtijd mogen innemen. Ze trad op met twee nummers. Vooral het tweede nummer, het rocknummer Good God van haar laatste album Deena & Jimriep tegenstrijdige reacties op. De ware rockster in Anouk kwam naar boven. Met een look á la Justin Bieber voerde ze het nummer al zittend uit. Een bijzonder gezicht, omdat de rest van de band een heel stuk van haar af stond. Iemand reageerde als volgt: ”Ik was er niet zo van onder de indruk, vond het een beetje spastisch overkomen, en waarom erbij zitten?”. Waar fans haar bewegingen verbonden aan passie, zagen een hele groep mensen het als ‘debiele bewegingen’. ‘Overdreven’ is wat er veel werd geroepen door de kijkers. Hoogstwaarschijnlijk refereren ze naar een trend die Anouk terugbracht in het slot van het nummer Good God. Zonder enige aanleiding deed ze ‘de dab’, wat nogal spastisch oogde. Al met al een erg controversieel optreden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anouk (@anouk)

De oude Anouk blaast iedereen omver tijdens haar live optreden bij RTL Boulevard

Ondanks de vele haatcomments, zullen de rasechte fans van Anouk altijd achter haar blijven staan. De meeste liefhebbers van haar muziek hebben waar genoten gedurende de aflevering. Anouk stopte al haar ziel en zaligheid in beide nummers. Een aantal fans benadrukken het feit dat Anouk nog steeds een waanzinnige zangeres is en dat ze zich niets van de kritiek moet aantrekken. Een voorbeeld van zo’n comment is: ”Ze is en blijft geweldig en voor de azijnpissers je hoeft er niet heen hoor ( dan is er meer plaats voor de echte Fans ) en verder zit er een knop op je T.V”. Niet alleen fans, maar ook collega’s nemen het op voor Anouk. Mediapersoonlijkheid Connie Witteman oogst ook haar lof voor de zangeres: ”Vriendin je was GEWELDIGER dan Geweldig hvj”. En zangeres Shary-An Nivillac reageerde”Geweldig!!!!!!” op de Instapost van RTL Boulevard. Aan de reactie van alle fans te zien is de promotie van Anouk bij RTL Boulevard geslaagd, men verheugd zich op de komende concerten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?