Kelly Piquet zou niet misstaan op tennisbaan met gevaarlijk kort rokje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet mag dan officieel een ‘pitspoes’ zijn, maar ze zou het ook héél goed doen op de tennisbaan. Dat bewijst ze met een foto in een klassiek, maar zeer kort rokje…

Kelly Piquet heeft zich weer eens van haar beste kant laten zien. Op Instagram deelde ze een foto van zichzelf in een heerlijke tennisoutfit. Haar rokje is wel gevaarlijk kort, maar dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. Ze laat zelf ook weten dat ze het rokje heel leuk vind. Hier is iedereen het natuurlijk wel mee eens. Wil jij de foto van Kelly zelf ook bewonderen? Bekijk deze dan hieronder!

Kelly Piquet tennisrokje

Kelly Piquet reist naar Parijs voor prachtige foto-shoot

Echte volgers weten inmiddels wel dat Kelly helemaal verliefd is op Parijs. Ze is hier vaak te vinden. Kelly is natuurlijk een van de bekendste en knapste modellen van de wereld. Vandaar dat ze vaak te vinden is in de stad die toch wel bekend staat als het centrum van mode. Ook nu is ze dus aanwezig voor een foto-shoot. Dit doet ze voor het kledingmerk Lacoste. Ook haar prachtige tennissetje is van dit merk. Op Instagram plaatst Kelly nog veel meer van dit soort prachtige foto’s. Wil jij ze allemaal bekijken? Klik dan op deze link. 

Meer zien van Kelly Piquet doe je op haar Instagram

Kan jij nu nog steeds geen genoegen krijgen van het prachtige model Kelly Piquet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette veel modellenfoto’s waar haar volgers van smullen. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook een kijkje in haar privéleven. Kelly is veel op reis en deelt echt alles met haar volgers. Ook deelt ze af en toe wat foto’s met haar vriend Max Verstappen. En niet te vergeten van haar dochtertje Penelope. Vooral de foto’s van het schattige kindje van Kelly vinden de volgers geweldig om naar te kijken. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!