Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

De knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft laten zien dat ze er het beste uitziet wanneer ze een simpel joggingspak aanheeft. Kelly laat als een van de knapste modellen ter wereld vaak zien hoe goed ze er wel niet uitziet. Dit doet ze dan vooral in prachtige jurken of andere hele chique kleding. Ze krijgt altijd enorm veel complimenten onder deze prachtige modellenfoto’s. Nu heeft ze dus ook een keer een foto laten zien, terwijl ze een jogginspak aanheeft. Ook in deze foto ziet Kelly er prachtig uit. Ze ziet er heerlijk naturel uit en haar volgers vinden dit juist alleen maar mooi.

Wil jij deze prachtige foto zelf ook even goed bewonderen? Bekijk deze dan hieronder!

Kelly Piquet joggingspak

Max Verstappen neemt het op voor Kelly Piquet

Kelly Piquet heeft veel last van online haat en beschuldigingen. Ze heeft op Instagram gevraagd aan degenen die hier verantwoordelijk voor zijn te stoppen. Ze zegt dat het haar en haar naasten raakt. Verstappen had ook gereageerd onder het bericht van Kelly en vind het belachelijk dat mensen zo’n haat geven op Kelly. Hij zegt tegen de verantwoordelijken dat ze hiermee moeten stoppen.

Meer zien van Kelly Piquet doe je op haar Instagram

Kan jij nu nog steeds geen genoegen krijgen van het knappe model Kelly Piquet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst het knappe model dus de meest mooie modellenfoto’s van zichzelf. Kelly ziet er op elke foto enorm goed uit. Naast haar prachtige modellenfoto’s laat ze ook veel van haar privéleven zien. Zo plaatst ze regelmatig de leukste foto’s van zichzelf met haar vriend Max Verstappen erbij. Ook zien we haar dochtertje Penelope vaak voorbij komen, waar vooral haar fans erg fan van zijn. Daarnaast plaatst Kelly natuurlijk ook foto’s van alle landen die ze bezoekt. Als vriendin van een Formule 1 coureur bezoekt ze natuurlijk enorm veel verschillende landen elk jaar. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.