Kelly Piquet verzint slechte smoes tijdens date in knellend jurkje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet wil onder een date uitkomen, dus verzint hele slechte leugen terwijl ze nog net niet uit haar jurkje knalt!

Kelly Piquet is al een paar dagen in Frankrijk. Dit lijkt tenminste doordat ze foto’s een paar dagen uit elkaar heeft geplaatst. Ze zal wel in deze dagen richting Canada moeten voor het raceweekend van Max. Maar wat doet ze in Parijs? Hier is ze vanaf Monaco waarschijnlijk gelijk heen gegaan voor modellenwerk. Dat wordt verwacht door de soort foto’s die worden gepost, want die zijn wel professioneel. Bij haar laatste bericht zet ze er een leuke grap bij. “I can’t go out tonight… I’m sick” zegt ze, terwijl ze met een tijgerpakje aan de telefoon staat. Dan knallen haar kanonnen er ook nog eens bijna uit. Nou, beter kan de foto niet worden natuurlijk.

Bekijk de foto zelf door hier te klikken!

Kelly piquet random

Kelly Piquet is altijd wel ergens anders

Kelly Piquet moet natuurlijk veel reizen, net als Max Verstappen. Ze wilt altijd wel bij raceweekends zijn. Ook moet ze zelf voor haar eigen modellenwerk wel vaak in andere landen zijn. Zo hebben ze bijna geen tijd om gewoon thuis te zijn. Nu is ze dan in Parijs, waar ze een paar weekjes geleden ook was, blijkbaar is het wel een van haar favoriete plekken om te bezoeken. Ondertussen is het model alweer in genoeg verschillende plekken geweest en zal ze in deze dagen weer naar Canada willen. Zoveel reizen is natuurlijk ook zwaar, maar misschien kan je er aan wennen. En als je een luxe plek hebt in het vliegtuig of wel mee kan in de privéjet van Max, kan het alleen maar meevallen!

Meer zien van Kelly Piquet

Wil je nou meer mooie foto’s zien en in de gaten houden waar Kelly Piquet op dit moment is? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke kiekjes van van alles en nog wat. Neem gewoon even een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!