Kelly Piquet laat zien wat ze met haar lippen kan bij oververhitte Max Verstappen (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet laat zien hoe stapelgek ze wel niet is op Max Verstappen. Haar lippen doen gelukkig al het werk voor haar en Max raakt dan ook oververhit!

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn vaak op reis en komen elkaar tussendoor dan wel tegemoet. Zo is dat bij haar meest recente post weer te zien. Maar ook kunnen we zien hoe heet Max het wel niet heeft wanneer hij samen met zijn vriendin Kelly is. Dat is ook wel begrijpelijk want Kelly zet alles in de strijd om zichzelf helemaal te laten zien!

Kelly Piquet tuit lippen wanneer ze naast haar vriend Max Verstappen zit

Ons prachtige model Kelly Piquet weet goed hoe ze iedereen kan verlijden. Ook bij haar vriend Max Verstappen weet ze precies hoe ze zich moet gedragen en kleden om hem helemaal rood te krijgen! Maar nu heeft Kelly eens wat foto’s daarvan van gedeeld. We zien dan een reeks aan leuke foto’s. Bijvoorbeeld dat Kelly met haar dochter in de zee stapt. Maar we kunnen ook genieten van een kiekje dat Max Verstappen en Kelly Piquet samen zijn. Max heeft het overduidelijk heet en Kelly zit dicht tegen hem aan en tuit dan goed haar lippen! Er zijn ook vele reacties van fans die het opmerken.

Fans zeggen bijvoorbeeld: ”Its the only time I see Max all red!”, ”Kelly honey, please put some sunscreen on the guy!” en ”get max some sunscreen, bro looks like a lobster” Fans van Kelly vinden het wel grappig dat Max er zo bij loopt en hopen dus dat hij wat zonnebrand opdoet.

Klik hier om zelf de hele reeks aan foto’s te bekijken en bekijk hieronder de foto van Kelly en Max!

Kelly Piquet tuit lippen wanneer ze naast haar vriend Max Verstappen zit

Meer zien van Kelly Piquet kan op Instagram

Wil jij meer zien van de knappe Kelly Piquet? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze zeer regelmatig leuke kiekjes van haarzelf, haar reis of over haar carrière als model. Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...