Katja Schuurman deelt broekloze foto van gladde benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is op vakantie. Maar dat houdt haar niet tegen om allerlei scheerproducten uit te proberen.

Voor Katja is het feest. Ze heeft namelijk allerlei mooie spullen opgestuurd gekregen om te gebruiken. Een hele doos vol met scheerspullen arriveerde op haar vakantieadresje. Ze had met haar sponsor overlegd dat de doos op het adres binnen zou komen, zodat ze tijdens haar vakantie nog de producten uit kon proberen en kon delen met al haar volgers. En tegen zo’n verleidelijk aanbod, kon haar sponsor natuurlijk geen nee zeggen. En daarom kan je nu dus genieten van de gladde benen van Katja Schuurman.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman heeft ineens drie beeldschone dochters

Katja is klaar voor een lui stranddagje

Met haar nieuwe gladde benen is Katja helemaal klaar voor de ultieme vakantie. Ze Heeft lekker uitgebreid de benen glad gemaakt voor ze het strand opgaat. Zo kan heel het strand meegenieten van haar enorm gladde benen. En dat is natuurlijk een feestje om naar te mogen kijken. Maar Katja is daar sowieso wel van, de feestjes op de exotische stranden Dat valt wel te zien aan haar nieuwe bioscoopfilm.

COSTA! in de bioscopen

Er is een nieuwe film met Katja, namelijk COSTA! de film. En dat is inderdaad een vervolg op de film en serie van vele jaren terug, waarin Katja als propper werkt in een Spaanse club. In het vervolg is het echter haar dochter die de Spaanse club op stelten zet. En die wordt niet door de minste actrice gespeeld. Niemand minder dan Abbey Hoes neemt de rol op zich. Natuurlijk gaat dit niet zomaar zonder slag of stoot, dus belooft COSTA! een film te worden om nooit meer te vergeten.

https://www.youtube.com/watch?v=NfmXCWctCMY

Katja is zen op foto met gladde Ibiza beentjes

Dat Katja met haar nieuwe, gladde beentjes echt helemaal zen is, dat kan je op haar nieuwe foto vooral erg goed zien. Daar straalt ze namelijk inderdaad alle rust uit. Met een drankje in haar hand geniet ze van het zon, de zee en het strand.

Katja draagt enkel een badhanddoekje

Gehuld in niets meer dan een badhanddoekje geniet Katja in de volle zon. Natuurlijk is het niet het minste wat Katja ooit aan heeft gehad, maar het had zeker ook meer kunnen zijn. In haar ‘outfit’ kan je in ieder geval wel erg goed haar gladde beentjes zien. Die komen erg mooi uit op deze manier. Daarbij lijkt Katja erg tevreden in haar handdoekje, dus er is eigenlijk niet zo heel erg veel aan de hand.
Katja klaar voor de zomer

Op Ibiza bereidt Katja zich alvast een beetje voor op de zomer. Dat kan daar namelijk beter dan in Nederland. Op Ibiza kan Katja tenminste even zonnen, wennen aan de vitamine D en alvast haar alcoholtolerantie weer omhoog krijgen voor al die terrasmiddagjes die er aan zitten te komen in de zomer.

Het mooie weer doet Katja stralen

Het prachtige weer in Ibiza, samen met haar gladde benen en de lekkere drankjes, zorgen ervoor dat Katja enorm tevreden is. Dat kan je ook wel zien op haar vakantie kiekjes. Daar kijkt ze namelijk extreem vrolijk op. Katja is absoluut tevreden met haar zonnige vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!