Kalender van Kylie Jenner mag pikanter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Jenner Kalender

Dit verwacht je niet van dit curvy supermokkel!

Als supermokkels van het kaliber Kylie Jenner een kalender uitbrengen, verwacht je vuurwerk. Zo’n ding moet immers 12 maanden lang aan de muur van een autogarage kunnen hangen, en niet gaan vervelen! Op dat front faalt Kylies nieuwe kalender helaas een beetje! We weten waar haar lijf toe in staat is, dus is het jammer dat we deze keer op ‘slechts’ wat bedekte (maar wel mooie) ronde vormen getrakteerd worden. Er zit zelfs een foto van haar baby bij – Da’s toch het laatste waar je aan herinnerd wil worden als je zo’n mokkel-kalender openslaat?

Tip: laat die van vorig jaar gewoon nog een jaartje hangen!

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.