Kalender van Kylie Jenner mag pikanter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Jenner Kalender

Dit verwacht je niet van dit curvy supermokkel!

Als supermokkels van het kaliber Kylie Jenner een kalender uitbrengen, verwacht je vuurwerk. Zo’n ding moet immers 12 maanden lang aan de muur van een autogarage kunnen hangen, en niet gaan vervelen! Op dat front faalt Kylies nieuwe kalender helaas een beetje! We weten waar haar lijf toe in staat is, dus is het jammer dat we deze keer op ‘slechts’ wat bedekte (maar wel mooie) ronde vormen getrakteerd worden. Er zit zelfs een foto van haar baby bij – Da’s toch het laatste waar je aan herinnerd wil worden als je zo’n mokkel-kalender openslaat?

Tip: laat die van vorig jaar gewoon nog een jaartje hangen!

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!