Juultje Tieleman kleedt zich bijna helemaal uit in hotelkamer (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Juultje Tieleman deelt onverwachte beelden wanneer ze bijna niks draagt!

Juultje Tieleman is in London en deelt dan opeens een foto waarbij ze bijna niks aan heeft! Ze is in het 4-sterrenhotel Moxy New York City Lower East Side, wanneer ze opeens in een donkere kamer de spiegelfoto deelt.

Juultje Tieleman verbaast iedereen met beelden wanneer ze bijna niks draagt

In New York weet Juultje Tieleman iedereen te laten watertanden door een foto die ze heeft geplaatst. In de foto kunnen we duidelijk zien dat het al erg laat in de avond is en ze een spiegelselfie maakt in haar donkere hotelkamer. Ze heeft in de foto bijna geen kleding aan! Juultje draagt een grijze broek die erg laag zit. Hierdoor kun je het zwarte stuk kleding goed bekijken! Verder draagt ze een topje waarin je haar vormen goed kan zien zitten. Deze foto is zeker onverwachts, omdat onze blondine niet zo vaak dit soort beelden deelt wanneer ze spontaan niet zoveel aanheeft! Bekijk hieronder zelf de foto die Juultje heeft geplaatst.

Juultje Tieleman kleedt zich helemaal uit in hotelkamer

Juultje Tieleman is vaak in het buitenland te vinden

Onze influencer Juultje Tieleman is niet alleen maar in New York geweest laatst. Ze is ook in Italië geweest voor de bruiloft van Nina Warink en Kalvijn. Daarvoor was Juultje te vinden in Marokko, waar ze op vakantie was gegaan om even helemaal te relaxen met ook andere influencers. Hoe dan ook, Juultje heeft het best wel druk dus. Want ze reist erg vaak van het ene naar het andere land in een best korte tijd! Toch lijkt het haar geen stress te geven, omdat ze veel story’s en posts plaatst op haar Instagram waar ze er gelukkig uitziet. Fans van de blondine zijn ook enorm blij met alle kiekjes die ze deelt en hopen nog veel meer prachtige momenten te mogen bekijken!

Meer zien van Juultje Tieleman doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de blonde influencer Juultje Tieleman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine vooral veel leuke foto’s van zichzelf en ook van de producten die ze verkoopt. Juultje geeft je verder ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Zo plaatst ze dus over alle prachtige plekken die ze bezoekt zoals New York. Het is het dus zeker de moeite waard om even een kiekje te nemen op haar Instagramkanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!